Hirdetés 

A Schobert-család az elmúlt napokban Balin tartózkodott, ugyanis ott volt Alakreform táboruk.

Rubint Réka természetesen újdonsült táncpartnerét, Andrei Mangrát is magával vitte, hogy ott is edzeni és próbálni tudjanak. Réka a közösségi oldalán elismerte, hogy a páros tánc nem könnyű, hiszen másfajta mozgás, mint amit eddig végzett, de mindent megtesz annak érdekében, hogy ne okozzon csalódást sem Andrei-nek, sem a követőinek.

Természetesen Lara is elutazott Indonéziába, ő a tengeren hajókázva és a tengerparton napozva tölti el az időt. Legutóbb egy olyan bikinis képet tett közzé a közösségi oldalán, ahogy a homokos parton, hason fekszik, közben pedig úgy tartja maga előtt a telefonját, mintha szefit készítene; de nagyon hasonlít ez a beállás ahhoz, mint amikor valaki a tükör előtt fotózza magát.

Az alábbi képet azonban valaki más csinálta, az nem derül ki a posztból, hogy Lara kivel volt lent a tengerparton.

A bejegyzést nagyon sokan lájkolták és többen hozzá is szóltak: köztük az édesanyja, Rubint Réka, aki három szivecskés szemű emojit küldött a lányának, míg Vasvári Vivien annyit kommentelt hozzá, hogy

„szépség”.

Minden bizonnyal nagyon sokan irigykedve nézik a Schobert-család Balin készült képeit, hiszen ilyen hőségben sokan biztos szívesebben lennének Indonéziában, mint itthon.

NÉZD MEG LARA FOTÓJÁT IDE KATTINTVA!

Promotions.hu

kiemelt kép: Instagram

/p>