Hirdetés 

Liptai Claudiát már egyre többen hiányolták a képernyőről, így most örülhetnek a rajongói, hiszen visszatér a műsorvezetéshez, és az is kiderült, hogy hol bukkan föl legközelebb: a NőComment háziasszonya lesz ismét, amelyet az RTL II-n láthatnak majd továbbra is a nézők rengeteg meglepetésvendéggel.

Liptai Claudia már egyre kevesebb tévés szereplést vállal, helyette azonban rádiózik, illetve a férjével közös cukrászdájukban tevékenykedik. Nemrég egy komoly elhatározásra jutott: diétázni és sportolni kezdett, hogy életmódot váltson. Mint mondta, szeret reggel egyből enni, ahogy felkel, ám most szigorúbb lett önmagával szemben, így csak 10-kor reggelizik, illetve este 6 után már nem étkezik. Nehéz betartania, de nagyon elszánt, így a futással is kacérkodik.

Claudia nem csak ezen a téren újított be, mivel hamarosan visszatér a képernyőre. Nem is akármilyen műsort vezet majd: újabb évaddal tér vissza a NőComment talkshow, ahol javarészt inspiráló nőkkel beszélget, illetve általában van egy férfi vendég is, aki a másik oldalt képviseli. A műsorvezető Király Linda Instagram-oldalán tűnt fel, miután Dobó Kata és Hadas Kriszta társaságában forgatott.

„Forgattunk”

 olvasható a közös fotó mellett, amelyen már a stúdióból jelentkeztek be.

Indirekt

kiemelt kép: RTL Klub

/p>