Hirdetés 

Ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben– írta Fluor Tomi azután, hogy a Pénzcentrum megírta: Tóth Gabi a közösségi médiában közzétett fotóin, videóin egy közel hétmillió forintba kerülő, Rolexnek látszó karórát villantott.

Előbb az énekesnő férje, Krausz Gábor próbálta elviccelni a dolgot egy Instagram-bejegyzésben, ekképpen:


Majd Tóth Gabi 24 órás Instagram-sztoriban azt írta:

Na! Van remény! Ma már csak az órámmal tudtak hergelni… jövő héttől nyugi lesz talán. Ez most már tényleg vicc, de lehet, hogy hétfőre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt.

Mint korábban írtuk, egy fideszes e-mail-címről pattant vissza az a levél, amit a hvg.hu az énekesnő hivatalos, sajtós e-mail-címére küldött. Tóth Gabi pedig nemrég arról írt blogján, hogy spórol, és arra panaszkodott, hogy nem találnak megfizethető bébiszittert, mert sokan azt hiszik, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek.

Kajdi Csaba is keményen odaszúrt Tóth Gabinak: álszentnek és köpönyegforgatónak nevezte, hogy „a hatalom pénzéből hétmilliós Rolex-órában rongyolunk az elmúlt két évben, meg dobáljuk magunkra a keresztet”, miközben „előtte 15 évig így lebbent a csöcs jobbról balra”.

rtl.hu

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés