Hirdetés 

Béres Anett és Sáfrány Emese júliusban vettek részt egy ayahuasca-szeánszon, amitől azt várták, hogy tisztábban látnak majd a jövőjükkel kapcsolatban.

A szertartás azonban rosszul sikerült, elfajultak a dolgok, Anett olyan hallucinációkat élt át, aminek következtében öntudatlanul menekült az erdőben majdnem egy egész napon át. A menekülés közben komoly sérüléseket szenvedett, eltört a csigolyája, több bordája és a sarokcsontja is. Csak a szerencsén múlt, hogy az éjjeli hidegben nem hűlt ki, huszonnégy órán keresztül feküdt a földön a balesete után…

Anett az elmúlt hetekben több műtéten esett át, testileg és lelkileg is a felépülés útjára lépett… Mostanra megvilágosodott és elfogadta, hogy innentől kezdve ezzel az élménnyel kell együtt élnie. Erről így írt a közösségi oldalán:

“Sziasztok! Rengetegen írtatok nekem a riport óta, hogy mellettem vagytok, amit nagyon köszönök! A baleset után az első egy hétben, csak arra tudtam gondolni, hogyan tudnám visszacsinálni, de utána erőt vettem magamon, és a rosszban csak a pozitív dolgokra koncentráltam!

A legfontosabb, hogy életben vagyok!

Sok van még a gyógyulásomból, de mindent megteszek, hogy napról napra fejlődjek valamit! Egy baleset mindig megváltoztatja az ember gondolkodását, és utána jobban értékelünk mindent! Ha érdekel benneteket, akkor beszámolok majd, hogyan haladok a gyógyulással! Most nagyjából még csak feküdni tudok, a jobb lábamra nem terhelhetek, és a gerincmerevítőt is még hordanom kell! Minden nap gyógytornászok, egy nagyon kedves és profi lány segít nekem benne! Szép napot Nektek!”.

Ripost

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés