Hirdetés 

Egy tatai klub tematikus estét reklámozott a Facebook oldalán, Reptér Party címmel. A hirdetésben szerepel Korda György neve is, így sokan joggal hihették azt, hogy a híres énekes péntek este jelen lesz a bulin. Gyuri bácsi azonban már aznap reggel jelezte, hogy őt nem hívták meg.

Első olvasatra ügyes marketing fogás, hogy behirdetünk úgy egy bulit, hogy ne legyen egyértelmű. hogy a fő előadó neve, akit plakátra teszünk valójában ott lesz a helyszínen vagy sem…. Hosszútávon azonban ez egy visszafele elsülő fegyver, hiszen a többezer forintos jegyekért jelentkezők hamar rájönnek, hogy hintába lettek ültetve…. Így járt több tucat tatai lakos, akiknek megakadt a szeme az egyik helyi klub hirdetésén. A szórakozóhely péntek estére hirdetett egy nagyszabású retró bulit, Reptér Party címmel, ötletes plakáttal, melyen fő helyen Korda György, Balázs Klári és Nagy Feró látszik.


A hirdetésre rengetegen felfigyeltek, az emberek telefonon és online is ostromolni kezdték a szórakozóhelyet, hogy mindenképpen jegyet szerezzenek. Nagyon várták a bulit, a hidegzuhany viszont akkor érte őket, amikor Korda György és Balázs Klári kiírták az oldalukra: ők bizony nem mennek oda, hiszen nincsenek is meghívva. 

A klub ma esti rendezvényén nem veszünk részt! Nem is volt szó róla Ez átverés

– írták.

A csalódott rajongók ekkor egymás után írtak indulatosan a szórakozóhely Facebook oldalára, melynek adminja igyekezett megnyugtatni őket azzal, hogy ők nem is ígérték soha, hogy Gyuri bácsiék ott lesznek… A válasszal azonban nem voltak elégedettek a rajongók, hiszen szerintük tudatosan lettek félrevezetve:

Miért hazudtok? Szerettünk volna asztalt foglalni a Kordáék fellépése miatt. Az esemény leírásában még tegnap sem szerepelt, hogy nem lesz, azt ma írtátok bele

– fakadt ki egy szórakozni vágyó.

A péntek esti buli végül Kordáék nélkül zajlott, és bár voltak vendégek, biztosan többen lettek volna, ha előre tudják, hogy mire számíthatnak…

Ezen a bulin nem léptek fel Kordáék (Fotó: MTI)
kiemelt kép: nlc.hu

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading