Hirdetés 

Curtis az elmaradt koncertek kapcsán fogalmazta meg nyers véleményét ByeAlex-szel kapcsolatban.

Kendőzetlen őszinteséggel mondta el véleményét az elmaradt koncertekről Curtis. Mint ismert, a rapper ugrott be korábbi társa, Majka helyett Fehérgyarmatra, most pedig Ábrahám Róbert YouTube-műsorában fogalmazott meg ezzel kapcsolatban pár gondolatot.

Nem tudod eldönteni, hogy mi a jó ilyenkor. Hogy romlik a minőség, mert aztán aztán mindenhol semmibe nézik azokat a technikai feltételeket, amiket kérsz, mert megcsináltad Fehérgyarmaton is, akkor most miért nem jó… vagy nem csinálod meg, és akkor ez van.


A műsorvezető kifejtette, ez a téma azóta heves téma a közvélemény számára, mióta ByeAlex és zenekara tavaly auguszusban nem tartotta meg bánki koncertjét.

Mint ismert, az énekes technikai okokra hivatkozott és hiába kért bocsánatot, a rajongók és a közönség cserbenhagyásként élte meg a történteket. A közösségi oldalán támadtak az énekesnek.

“Technikai körülmények” amire hivatkozott 15 perccel a kezdés után. (Holott órákkal korábban itt sétált a helyszínen.) Letakartatta a muskátlikat, mert nem lehetnek virágok a színpadon, a nézőtéren ültek, állniuk kellett volna, a színpad oldalról nem volt elfüggönyözve, látszottak a Bánki-tó fényei, nem érvényesültek volna a színpadi fények

– írták akkor egy bejegyzés alatt. Erre reagált most kendőzetlen őszinteséggel Curtis.

Egyébként a ByeAlexnek a stílusához a muskátli tök illik amúgy

– mondta röhögve Curtis.

Egyébként ezzel nem értek egyet, most nem mindegy… Ha minden adott, kit érdekel?! Leszedem a muskátlit, ha annyira zavar, nem értem miért…

– tette hozzá.

Bors

kiemelt kép: HPE 

/p>