Hirdetés 

Tóth Gabi szokatlan helyszínről jelentkezett be, de vidéki lányként valószínűleg nem volt neki teljesen idegen a friss élmény. Az énekesnő úgy döntött, hogy ezúttal a szántóföldeket célozza meg, traktorba pattant és magabiztosan manőverezett a kukoricásban.

Gabi láthatóan fantasztikusan érezte magát a különleges programon. Már többször hangsúlyozta, hogy a vidéki élet nagyon közel áll a szívéhez, imádja szülőfaluját, Tapolcát, ahova gyakran el is látogat a családjával.

Az énekesnő ezúttal traktorba ült, hogy egy kedves barátjával, Józsival körbe-körbe furikázhasson. Valószínűleg elképesztő volt a hangulat, hiszen jól látszik, hogy Gabi szája fülig ér a felvételeken.

„Kicsit aggódtam, hogy nem marad traktor a földeken, annyira elhittem azt, amit a közösségi médiában láttam, úgyhogy gondoltam, beülök Józsim mellé, nehogy üresen maradjanak a földek. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy végül a valóság nem igazolta vissza a közösségi médiában jelzett várakozásokat. Ki hitte volna? Na, de ma már nem érek rá , hisz ahogy a gazdák maradtak a földeken, én maradok a színpadon és a mikrofonnál! Fehérvár! Este tali! Nyugi nem traktorral érkezem”

– írta Gabi.

Blikk

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés