Hirdetés 

Az ünnepi hétvégén a rossz időjárási viszonyok ellenére is zenészek és énekesek egész sora adta a kilincset egymásnak országszerte a rendezvényeken.

Sok élő videó, színpadi kulisszafotó terjeng a közösségi oldalakon hazánk legnépszerűbb énekeseinek és zenekarainak fellépéseiről, így ők maguk is láthatják szakmabeli barátaik és kollégáik produkcióit.

Így történt hogy vasárnap hajnalban Jolly a fellépéseiről hazafelé tartva rábukkant a legendás popdíva, Zoltán Erika egyik koncertjének videójára. 


Zoltán Erika Jolly szerint már nem a régi (Fotó: HOT! Magazin)
Ki is posztolta az oldalára és a véleményét sem rejtette véka alá:

Hajnalban hazafelé akadtam rá erre a videóra, nem hittem a fülemnek ….🙄 Pedig nagyon szerettem Zoltán Erikát, de ezt nem kéne erőltetni így bocsi 💔

-írta az énekesnő videóját belinkelve az oldalára.

A TELJES POSZTOT A VIDEÓVAL IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI!
Fotó: screenshot / Facebook

Zoltán Erika videóját a Hotel Eger & Park Konferencia és Wellness Szálloda tette közzé és ezt véleményezte Jolly.

A kommentelők véleményéből kitűnik, hogy Jolly rajongóinak egy része egyetért a mulatóssztárral, de a nagy többség nem tartotta elegánsnak a legendás popénekesnő fellépését méltatni:
 • Hm…..playback , csak játszik, még mindíg nagyon jó előadó zoltán erika! Voltam már koncerteden jolly ahol te sem voltál toppon 😉😉
 • O legalabb elobe adja….nem ugy mint egyesek…
 • Szerintem még igy is elfogadható.
  Élőben énekel nem playbackel.Ha elmenne az áram is tovább nyomná😝
  Kozben ugrál,és már nem fiatal.Tett le eleget az asztalra életében. Nagyon bizonyitania mar nem kell.
  VAn aki meg végig playbackel olyan szorosan tartja a mikrofont a szájához,hogy nehogy ne idoben szolaljon meg 😜
 • Miért hiszed,hogy Te különb vagy??
  Nincs semmi baj Erikával!!❤️

A kommentekre Jolly is reagált:

Semmi rossz szándék nincs bennem tisztelem a művésznő munkásságát, írtam is a posztomban hogy szerettem Zoltán Erikát, és a nagysikerű dalait. Viszont szakmai fülel ez a produkció nem sikerült és ezt rajtam kivűl nagyon sokan mások is halják… Sajnálom ha esetleg ezzel valakinek csalódást okoztam de ki vagyok én? Nem ez a véleménynyilvánítás fogja befolyásolni a művésznő további sikereit vagy kudarcait, mint ahogy az én pályafutásomat sem ez csupán egy észrevetel volt én ilyen vagyok lehet ezért szeretni vagy utálni ez van! Mindenestre én akkor állok ki élőben az emberek elé ha megtudom csinálni úgy ahogy azt tőlem a közönségem elvárja, ha nem akkor inkább lemondom a műsort és nem okozok csalódást a közönségnek ennyi…Sorry.

-írta a mulatóssztár a kommentelőknek.


Hirdetés 

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Így kezdődött a kapcsolat: Barbara nem tudta, hogy Jolly híres énekes


Hirdetés