Hirdetés 

A mindössze 15 hónapos Ryan Gabriel Moreira Vieira a hatóságok szerint otthon maradt két testvérével a brazíliai El Salvadorban, amikor megbotlott, és fejjel előre beleesett a vízzel teli vödörbe. Az anyjuk eközben a helyi piacon volt.

A hatósági vizsgálat kiderítette, nyilvánvaló, hogy a fiú fejjel előre beleesett egy vízzel teli vödörbe, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy a takarításból maradt ott az eszköz, vagy ezzel játszottak a kicsik. Ryan testvérei, amikor meglátták, hogy baj van, siettek, hogy egy szomszédot keressenek, hogy azok segítsenek, de a kisfiú sajnos akkora már meghalt. A helyi rendőrség vizsgálja az esetet, és a következő napokban kihallgatják a kis Ryan édesanyját.

Bár azt gondolná az ember, hogy ilyen szörnyű véletlen csak nagyon ritkán fordul elő, a brazil hatóságok tájékoztatása szerint gyakoribb az ilyen jellegű halálos baleset, mint azt hinnénk… Áprilisban egy vödör vízbe fulladt egy egyéves kislány Maranhaóban, a rendőrök elmondása szerint a baba az apjával és két másikkal testvérével volt, amikor eltűnt a szobából. Ugyanebben a hónapban egy másik egyéves kisfiú fulladt bele egy vödör vízbe Mato Grossóban.

Bors

kiemelt kép: Shutterstock


Hirdetés