Hirdetés 

Radics Gigi egy terjedelmes Instagram posztban mesélte el az elképesztő történetet.

Az énekesnő sokáig gondolkodott azon, hogy a nyilvánosság elé álljon-e a történetével,de mára végülis úgy döntött, hogy tudja meg az egész ország , hogy járt az egyik koncertjén.

Rájöttem, hogy eddig túl jóhiszeműen ítéltem meg embertársaimat, mindig próbáltam a szépet és a jót meglátni még azokban is, akik esetleg arrogánsan viselkedtek velem… – kezdte a posztot Gigi, aki a saját látásmódját szeretné a kislányának is átadni. – Szerettem volna átadni ezt a kicsit naiv világszemléletet a kislányomnak is, de ezek után nem tudom, hogy jót teszek-e ezzel a jövőjét tekintve.

Miután az egyik hétvégi koncertemen kiraboltak minket, a zenekaromat és engem is, milliós értékben vittek el tőlünk dolgokat, többek között a telefonomat is, ami tele volt a kislányom féltve őrzött fotóival a kezdetektől, nagyon szomorú vagyok.


Az énekesnő nagyot csalódott az emberekben (Fotó: Instagram)
Az énekesnő a posztjában ezután kifejtette, hogy mennyire megváltozott a világ, mennyire pénzcentrikussá váltak az emberek és a valódi értékek mennyire nem számítanak már.

– Szörnyen romlott világban élünk, elhatalmasodott néhány embertársunkon a gyűlölet, a hatalomvágy, vagy csak valamilyen függőség, ami beárnyékolja életük hátralévő részét. Sajnálom őket, sajnálom magunkat, azokat, akik csak szeretni akarnak önzetlenül és szeretve lenni nem csak szeretteik által, hanem más kedves embertársaik által is. Félek, hogy ez már elveszett és nincs többé, mert a pénz minden jóérzést felemésztett. Túl fogom ezen tenni magam, de szerettem volna elmondani nektek, hogy mit érzek most. – írta Gigi.

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Radics Giginek elege lett a sminkből – fotóval


Hirdetés