Hirdetés 

Hiába vár Majka hívására Kollányi Zsuzsi. Hatalmas sikereket értek el, szép éveket töltöttek együtt, feljutottak a csúcsra, még sincs visszaút az énekesnő számára a bandába – írta a Blikk.

Az énekesnő hét éven át volt tagja az akkor még Majka és Curtis néven futó produkciónak, együtt sikert sikerre halmoztak, mikor aztán 2018-ban várandós lett ikreivel, szülési szabadsága alatt pedig egy kivetítővel helyettesítettek őt a színpadon. Mire Zsuzsi vissza tudott volna térni, beütött a koronavírus-járvány, majd ismét terhes lett, emiatt újra kiesett egy időre a munkából. Majka akkor Nikát kérte fel, aki végül nemcsak ideiglenesen lett a produkció énekesnője, hanem a mai napig tagja a formációnak.

Kollányi Zsuzsi elmondta a Blikknek, hogy ő is megemésztette már az elválást, nincs benne tüske, mitöbb visszatérne a csapatba.
– Gyakran szokták kérdezni, mit mondanék, ha ismét felvetődne ez a lehetőség. Biztos, hogy sokat gondolkodnék rajta, mérlegelnék, de szerintem azt mondanám, próbájuk ki. Most úgy érzem, visszamennék Majkához, ha hívna. – mondta Zsuzsi, akinek felvetésére Majka röviden reagált:
Nagyon köszönöm Zsuzsinak az együtt töltött éveket és a munkáját, amivel segítette a produkciót, de jelenleg nem tervezünk változást a zenekar összetételében. A csapat és a közönség is meg van elégedve Nikával, sőt, az elvárásainkon felül teljesít
– mondta a Blikknek a rapper.


kiemelt kép: TV2


Hirdetés