Hirdetés 

A Nagy Ő című párkereső műsorban a TV2-n látott Tuvic Aleksandra arról mesélt, hogy több férfi küldött már neki fotót a nemi szervéről.

A Nagy Ő három versenyzője, Tuvic Aleksandra, Bertalan Éva és Pál Dóra a TV2 vetélkedőjében, a Város vs Vidékben térnek vissza a képernyőre péntek este, előbbi ebből az alkalomból mesélt a Borsnak az életéről.

Mint mondta, a műsor óta rengeteg férfi kereste meg e-mailben vagy chaten, de Aleksandra nemigen foglalkozik ezekkel a levelekkel. ”

Nem igazán szoktam elolvasni ezeket, ott sorakoznak az engedélykérések között. A legdurvább, amikor valaki elküldi a nemi szervét. Nagyon alpári, és nem értem, hogy mire gondol. Azt hiszi, hogy megtetszik nekem, és visszaírok neki, hogy találkozzunk? Amikor látom az engedélykérések között, hogy valaki képet küldött, már meg sem nyitom” 

– magyarázta.

Aleksandra egyébként azt is elárulta, hogy mostanában több tévéműsorban is látható lesz. “Megtapasztaltam, milyen, amikor nem lógok folyton a telefonon. Mivel egy idő után egyáltalán nem hiányzott, digitális detoxot tartottam.

Most viszont szeretnék visszatérni az élők közé, mert hiányzik. Elárulom, hogy több műsorban is feltűnök majd” 

– jelentette be.

Origo

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés