Hirdetés 

Berki Mazsi a közösségi oldalán írt egy hosszabb bejegyzést azzal kapcsolatban, hogy Kulcsár Edina terhessége miatt ő lép az egykori szépségkirálynő helyére a Dancing with the Stars című showműsorban.

-Sokat gondolkodtam, hogy elvallaljam-e a felkérést, mert őszinte leszek: nehezek a napjaim és a legutolsó dolog, amire vágytam a tánc – kezdte a bejegyzést, aztán azzal folytatta hogy az élet adta lehetőségek egyike sem jön véletlenül.

(…) azon tűnődtem, hogy az Élet miért ajánlja fel nekem pont most ezt a lehetőséget.
És eszembe jutottak az afrikaiak, és más természeti népek, akik a fájdalmukat is a rituális táncaikon keresztül gyógyítják.
És a táncra most, mint egy terápiás eszközre tekintek. Hogy ez jó lesz nekem. Ebben fogok tovább gyógyulni és ezen keresztül fogom a gyászomat megdolgozni.

-folytatta Mazsi aki leírta, hogy a kislányának szüksége van rá, így nem hagyhatja el magát ebben a helyzetben.


Fotó: Instagram

(…)nem hagyhatom el magam, mert Emma számomra a világ közepe!!! Neki erős anyára van szüksége. Neki nem jönnek vissza újra ezek az évek. És ezek az évek meghatározóak e személyiség fejlődésében. Ez óriási nyomás a lelkemnek.

Végül Mazsi a posztban leírta, hogy szívvel-lélekkel fogja majd ezt a feladatot is megoldani az életében.

Ami a lelkemben a szomorúság és a gyász gyökereihez fog kapcsolódni, erre fognak a mozdulataim illeszkedni, de a tánc ilyen. A tánc ritmus, lélegzet, érzelmek és kapcsolódás a partnerhez és az egész világegyetemhez. És itt ezen a ponton komoly értelmet nyert az, hogy ezt a lehetőséget kaptam az Élettől. Lélekből fogok élni vele.

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Itt a nagy bejelentés: Berki Mazsi lép Kulcsár Edina helyére a showműsorban! – videó


Hirdetés