Hirdetés 

Curtis és az élsportoló Judit kapcsolatáról valamivel több mint egy éve jelentek meg az első pletykák, de akkor a rapper még kategorikusan tagadta, hogy barátságnál több lenne közte és a kosárlabdázó hölgy között. Végül, ahogy az gyakran előfordul, a pletykák igaznak bizonyultak és a rapper beismerte, valóban gyengéd érzelmeket táplálnak egymás iránt Judittal – írta a Ripost.

Ettől a pillanattól kezdve a kapcsolatukat gyakorlatilag nem ismerte a külvilág, csupán pletykák keringtek, miszerint a Majkával való szétválásuk után kedvesével is szakítottak, majd újra összejöttek. Ezen esetekben sem Curtis, sem pedig Judit nem cáfolt és nem is erősített meg híreket.


Curtis azonban most úgy döntött, hogy Ábrahám Róbert kérdésére egyszer és mindenkorra tiszta vizet önt a pohárba. A Talk44 című netes műsor felvételén elmondta, mi is a vegytiszta igazság.

“Együtt vagyunk! Az a helyzet, hogy folyamatos támadások értek minket a világhálón. ezalatt értsd azt, hogy sokan írtak neki, hogy engem ezzel láttak, azzal láttak, vagyis hogy én őt megcsalom. Ugyanezeket az üzeneteket én is megkaptam vele kapcsolatban. Végül ebből lett elegünk.

 És hát én valóban nem osztom meg, ha elmegyünk együtt ebédelni, vagy mondjuk fekszünk otthon a tévé előtt, mert nem hiszem, hogy egy átlagos napunkról be kellene számolnom. 

Persze ha elmegyünk nyaralni, vagy valami fontosabb dolog van, amiről azt érezzük, hogy ki kell tennünk, az más, de nem a neten éljük az életünket”– kezdte a műsorvezető kérdésére reagálva Curtis, aki végül cáfolta, hogy bármikor is szakítottak volna Judittal.

“Annyi történt, hogy elengedtük ezt a történetet és kicsit hátrébb léptünk a közösségi felületeinken. Ezt a döntést azért hoztuk meg, mert szerettünk volna végre csak egymással foglalkozni. Szó sem volt szakításról…”

– tett pontot végleg a pletykák végére a rapper.

Ripost / Reflektoronline

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Van visszaút? A rajongók üzentek Curtisnek: “Ismét sz.rtál a közönségedre!”


Hirdetés