Hirdetés 

Egy szerelmét már elvesztette a külseje miatt, de volt, aki így is beleszeretett. A 28 éves puzzle-fejű srác a trollok céltáblája.

Benny története épp úgy indult, ahogy az ilyen történetek indulni szoktak: elkészült az első tetoválása, és úgy érezte, kell még belőle. Mindezek előzményeként természetesen a srác már tinédzserként is éveken át szenvedett, úgy érezte, a lelke és a teste nincs harmóniában. Egyszer az is megfordult a fejében, eldobja magától az életet, de szerencsére a másik, nehezebb utat választotta.

Az idősotthonban ápolóként dolgozó srác ekkor kezdte el átalakítani magát olyanra, amilyen a lelke. 

Eddig összesen 9 millió forintnyi eurót költött a testmódosításokra és tetoválásokra, és volt olyan is, hogy utólag megbánt néhány motívumot. Ennek köszönhetően döntött úgy néhány éve, hogy a szerinte elrontott arcát puzzle darabok díszítik majd, mintha abból lenne összerakva a feje. Természetesen kapott hegyes fém fogakat, méretes fültágítókat, legutóbb pedig már a szemeit is kitetováltatta. Ez volt az a pont nagyjából, amikor a korábbi szerelme azt mondta, nála ez így már nem fér bele. A szakítás azonban nem viselte meg különösebben Benny-t, aki az internetes trollok lábtörlője lett azóta.

Az új külső új szerelmet hozott neki – az a lány odáig van a kirakófejű ápolóért!

TWN

kiemelt kép: Facebook

EZ IS ÉRDEKES!

Jolly sokat pedálozott Barbiért, a legtöbbször választ sem kapott tőle – videó


Hirdetés