Hirdetés 

Még a gyermekük megszületése előtt szeretne összeházasodni Kulcsár Edina és Varga Márk, vagyis G.w.M – írta a Blikk.

A menyegzőjük előtt azonban Edinának még el kell válnia korábbi férjétől, Szabó András Csutitól. Több okból is fontos lenne, hiszen enélkül nem mehetne hozzá a párjához, aki így jogilag a születendő gyermeküket sem vehetné a nevére.

– Nyilván az a cél, hogy a gyermek Márk családi nevét kapja meg. Én azért ennyire még nem haladtam előre. Főleg azért nem, mert annyira az elején vagyok a várandósságnak, hogy ilyenkor az ember még nem is beszél róla. Szóval még fogalmunk sincs, mikor lesz, mert annyi minden történik velünk. Először ezt a bejelentést szerettük volna megtenni – kommentálta a furcsa helyzetet a TV2 Mokka című műsorában az újdonsült kismama.

Csuti is szeretné lezárni a zátonyra futott házasságukat. Bár az üzletember korábban azt mondta, sikerült mindenben megegyezniük, így egyszerű lesz a válás, információink szerint erre még nem került sor. Ha pedig Edina és G.w.M babájának a születéséig sem rendeződik a helyzet, a törvény szerint a kicsi Csuti nevére kerül majd. Ám a leendő szülők és ő is szeretné ezt elkerülni.


Egy ismerősük elmondta a Blikknek, hogy az üzletember mindenképp lezárná a házasságukat hivatalosan is, még mielőtt megszületik volt párja gyermeke.

Csuti nem akarja, hogy bármi probléma legyen, ezért hamarosan elkezdik Edinával intézni a válást. Nem fog sokáig húzódni, mert mindenben sikerült egyességre jutniuk – fogalmazott az informátor.

Edina tehát kismamaként készülhet az esküvőre, de ez nem új helyzet számára, hiszen az előző házasságát is már nagy pocakkal, a kisfiával a szíve alatt kötötte. A modell korábban többször elmondta már, számára mennyire fontos, hogy gyermeke házasságban szülessen, s akkor ezért is döntöttek Csutival az esküvő mellett, ami végül titokban, szűk körben történt meg 2018 augusztusán.

– Pár hete, egy pénteki napon találtuk ki, hogy kimondjuk a boldogító igent, és néhány nappal később már túl is voltunk rajta. Eredetileg ki kell várni a kötelező, harmincnapos türelmi időt, mielőtt hivatalosan összeadják a párokat, de mivel babát várok, csak be kellett mutatnom a várandóssági kiskönyvemet, és már nem volt előttünk akadály – nyilatkozta akkor a Bestnek Kulcsár.

Blikk

EZ IS ÉRDEKES!

Tibi atya nekiesett Kulcsár Edinának, viselkedését egy heroinfüggő prostituálttal állította párhuzamba


Hirdetés