Hirdetés 

Járai Kíra nem semmi beavatkozáson esett ár, ugyanis 10 évvel akarta megfiatalíttatni magát. Egy bizonyos aptos felszívódó hialuronsavas szálbehúzáson vett részt, amelynek során több oldalról is megszurkálták az arcát, hogy az feljebb kerüljön. A végeredményről és az élménybeszámolójáról külön posztot tett közzé.

Járai Máté és felesége, Kíra eléggé megosztó személyiségnek számítanak a Nyerő Páros óta, ugyanis nem félnek felvállalni a véleményüket bizonyos témákkal kapcsolatban. Ez sokaknak szemet szúr olykor, így olyan is akadt már, hogy odacsinált valaki az autóbeállójukra. A házaspárról legtöbbször leperegnek a negatív kritikák, mivel nem érdekli őket az utálkozók véleménye.


Fotó: RTL Klub

Kíra ezúttal is biztosan sokféle reakciót kap majd a követőitől, ugyanis egy különleges műtéten vett részt: fiatalító beavatkozást végeztek el rajta, amely hozzásegítette ahhoz, hogy feljebb kerüljön az arca, így 10 évet letagadhasson. Erről bővebben is beszámolt az Instagram-oldalán.

„Kedvenc sorozatom, a Londoni rémtörténetek – sajnos, a zseniális főcímzenéjét jogi akadályok miatt nem tudtam a videó alá keverni – jutott eszembe az Aptos-kezelésről: ijesztő látvány, baljóslatú előkészületek, a kezelés végére picit Frankenstein teremtményének érzed magad, bár a duzzanatok alatt már látod, hogy 10 évvel feljebb került az arcod, de még nem tudod, mi fog kisülni belőle” – mesélte, majd hozzátette:

„Aztán fokozatosan megnyugszol, napról napra egyre elégedettebb vagy, 3 hét elteltével pedig egyértelműen látod, mennyivel teltebb, feszesebb, kontúrosabb, ugyanakkor teljesen természetes az arcod, ráadásul a hatás az elkövetkező hónapokban csak fokozódni fog, és 1,5-2 évig így is marad. Aptos felszívódó hialuronsavas szálbehúzás”

– számolt be Kíra.

Indirekt

kiemelt kép: Velvet

EZ IS ÉRDEKES!

Járai Máté üvöltve akadt ki görögországi nyaralásukon a maszkviselés miatt

/p>