Hirdetés 

Elterjedt a TikTokon egy videó, amit vélhetően egy amerikai aquaparkban készítettek. Egy nő szerepel rajta, aki meglehetősen szexi fürdőruhában fürdőzött a hullámmedencében.
A bikini hátsó részét csak két-két pánt képezi, így gyakorlatilag a nő teljes feneke és háta is kilátszik belőle.

Bár a felvételen inkább hátulról látszik a strandoló, oldalról annyit lehet látni, hogy elöl is eléggé kivágott a fürdőruha a dekoltázs részen, de sokkal több az anyag, mint hátul.

“Ez megfelelő [viselet] egy családi aquaparkban vagy nem? – tette fel a kérdést a videót posztoló TikTok-felhasználó, aki le is írta a saját véleményét. “Nem hiszem, hogy ez megfelelő, hiszen gyerekek is vannak körülötte. De remekül néz ki!”
A videót már több mint 4 millióan nézték meg, és 19 ezernél is többen hozzászóltak. A kommentelők közül sokan egyetértettek a posztolóval.
  • “Nem megfelelő! Elment az emberek esze? Gyerekek is vannak ott!”
  • “Szerintem nem megfelelő, de ez az ő problémája.”
  • Nem. Viseljünk normális fürdőruhát olyan helyen, ahol gyerekek és családok vannak, az ilyeneket hagyjuk más strandokra.”
  • “Ez egyértelműen túl sok. Az időzítéssel és a helyszínnel van a gond. Én is hordok ilyet, de ilyen helyen nem venném fel mások iránti tiszteletből.”

Sokan azonban megvédték a videóban szereplő nőt, szerintük nincs semmi baj ezzel a fürdőruhával. Volt és jelelegi aquapark-dolgozók is azt írták, hogy ez teljesen szokványos viselet az ilyen strandokon. Többen pedig arra mutattak rá, hogy a gyerekek nem foglalkoznak ezzel, ők csak élvezik a pancsolást.

Néhány kommentelő pedig a videót megosztó felhasználót bírálta, amiért felvételt készített és tett közzé a nőről engedély nélkül. Van, aki szerint csak azért tette ezt, mert valószínűleg az ő párja is a kerek fenekű nőt figyelte a napszemüvege mögül, ahogy a medencében több férfi is.

@kstram83

Thoughts!! I don’t think its appropriate there’s kids all around her, but she looks great!!🙌🏾 #ReTokforNature #thongbikini #makingconvo

♬ gford._ gets no maidens – $avøry-$adisticpai • Follow Me

szeretlekmagyarorszag.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Tina kirúgta az egész családot: vége a stresszes életnek – videó

/p>