Hirdetés 

Rohantak a mentők, hogy megmentsék a család életét, de sajnos nem jártak sikerrel. Nem messze a tragédiától ráadásul egy másik szörnyűség is történt.

Kettős tragédia rázott meg egy várost. Egy kilencéves kislányt lelőttek otthonában, egy nőt pedig megkéseltek a véres éjszaka során, miközben egy ismeretlen támadó még mindig menekül.

Az iskolás kislány a liverpooli Kingsheath Avenue-n lévő házában játszott, amikor egy fegyveres férfi betört az otthonba. Az ámokfutó több lövést is leadott. Az egyik pont eltalálta a kisgyermek mellkasát, több golyó pedig a szülőket sebesítette meg. Mindhármukat kórházba szállították, de a kis Olivia Pratt-Korbel életét nem tudták megmenteni az orvosok.

– Ez egy igazán megrázó eset, amiben tragikus módon egy fiatal és ártatlan lányt lőttek le, aki sajnálatos módon meghalt. Gondolataink és részvétünk a lány családjának és barátainak szól ezekben a nagyon nehéz időkben. Egyetlen szülőnek sem szabadna elszenvednie gyermeke elvesztését ilyen szörnyű körülmények között. Ez a bűncselekmény visszataszító, és a közösségünknek össze kell fognia, hogy kiderüljön, ki a felelős. Ez a gyáva egyén nem érdemli meg, hogy az utcán sétáljon, és arra kérem azokat, akik bármit tudnak, hogy beszéljenek velünk – közölte a szívszaggató eset kapcsán a helyi rendőrfőnök-helyettes, Jenny Sims.

A gyermek tragédiája után nem sokkal később egy 50-es éveiben járó nő egy közeli kocsmában vesztette éltét, miután egy verekedés közben leszúrták. Az asszony csak megpróbálta szétválasztani az összetűzésbe keveredett feleket. Ez utóbbi ügyben két férfit tartóztatott le a rendőrség. A kisgyermek gyilkosát azonban továbbra is keresik.

Bors

kiemelt kép: Shutterstock

EZ IS ÉRDEKES!

A jó bornak nem kell cégér: Rubint Réka tökéletes alakot villantott bikiniben – nem minden nap látni ilyet! – fotó

/p>