Hirdetés 

A Borsnak adott exkluzív interjút Berki Mazsi, aki elmesélte, miért vállalta el a Dancing with the Stars-ban a szereplést.

Mazsi elmondta, hogy nem volt könnyű a döntés, hiszen még túl mély a gyásza, így nem volt biztos benne, hogy készen áll- e egy ilyen megmérettetésre.

A lelkemben nincs még tánc, de hogy is lehetne? Bár már biztos, hogy ott leszek, most sem könnyű. Tudom, hogy Krisztián arra biztatna, vállaljam el. Nem is mondhatott volna mást az extrovertált személyiségével.

-mondta az özvegy, aki elárulta azt is, hogy nagy családi összefogás szerveződött annak érdekében, hogy ő nyugodtan tudjon a műsor adta feladatokra koncentrálni, mégsem könnyű a helyzete.


– Most az egész család összefog, és az élet az utamba vezetett egy fiatal orvostanhallgató lányt, akire boldogan bízom Emmát. A gyermekem egyébként olyan nyitott és áldott kis lény, hogy rendben lesz ez is. 

Emma egy nagyon jó bölcsődébe megy, heti három napot. Nehéz szívvel, de meg kell tennem ezt a lépést is, mert egyedülálló vagyok, aktív szülőkkel mögöttem. Nagy részben segítség nélkül kell megoldanom a dolgaimat.

 Szerintem ezt többen átérzik, mert sokan élnek ilyen vagy más okokból egyedül. Ez egy nagyon más történet, amikor egyedül neveled a gyereked. Anyagilag és időbeosztásban is zsonglőrnek kell lenned. Nem akarok panaszkodni, de ez a helyzet picit sem egyszerű- mondta Mazsi, aki kitért a támadásokra is az interneten.

Azzal, hogy viszonylag nyitottan élem az életem, ez is hozzátartozik, de ezt sosem lehet megszokni. Rosszul esik, mert tőlem rendkívül távol áll a rosszindulat.

Soha senki felett nem szoktam ítélkezni. Épp ezért nagyon bízom abban, hogy az efféle támadásokból egyre kevesebb lesz.

Vannak, akik az ismeretlen dolgokra ellenségesen reagálnak, de ahogy megismerik az addig bírált személyt, oldódik az ellenállás is. A műsorban való szereplés nekem egy munka, de nem lep meg, hogy ítélkeznek felettem, megértem az idegenkedő érzést. Ennek ellenére valahogy azt érzem, hogy ez jó lesz.

Bors

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Nem vicc! Hatalmas, kemény pénisz alakú vihar csaphat le Magyarországra


Hirdetés