Hirdetés 

Bár már többször is felmerültek híresztelések arról, hogy Curtis és szerelme, Barnai Judit szakítottak, a páros kapcsolata erősebb, mint valaha.

A rapper és a kosárlabdázó már két éve alkotnak egy párt. Békében és harmóniában élik mindennapjaikat, de úgy döntöttek, ezt nem mutatják meg másoknak, hanem megtartják maguknak az intim pillanataikat. Most a Hot! magazinnak adtak egy meglepően őszinte interjút, ahol olyan kérdések is felmerültek, mint a házasság és a gyermekvállalás.

Judit úgy gondolja, hogy a házasság csak egy papír, a gyermekvállalás kérdése azonban annál inkább foglalkoztatja. Abban biztos, hogy az eljegyzésnek is el fog jönni az ideje egyszer, ezt fontosnak is tartja, mivel egy szoros kötődést jelez.

“Judie kiegyensúlyozottsága, határozottsága a végtelen türelme és a szeretete nagyon jó hatással van rám. Úgy érzem ő az a nő, aki mellett újra megtaláltam önmagam és aki mellett hosszútávon is jól működöm majd.

Részemről kész vagyok a családalapításra, és a fiam, Doncsi is biztosan örülne, ha testvérei lennének. Rajtunk biztos nem fog múlni!”

– tette hozzá a rapper.

Life.hu

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Üzentek Curtisnek: “Minden jó ízlésű nő beléd szerelmes, ahogy én is”


Hirdetés