Hirdetés 

Egy hároméves kislány a saját temetésén tért magához, miután az orvosok azt mondták, hogy gyomorbetegsége következtében életét vesztette. A gyermeket 12 órával korábban nyilvánították halottá.

A mexikói Camila Roxana Martinez Mendozát augusztus 17-én, szerdán nyilvánították halottnak.

Ez azután történt, hogy az orvosok állítólag rosszul diagnosztizálták először, ami odáig vezetett, hogy a kisgyermek felébredt a saját temetésén.

Visszavitték ugyanabba a kórházba, ahol először is kimondták a halálát. Sajnos azonban nem sokkal később elhunyt. Ezúttal valóban.

Az incidens a Salinas de Hildalgo közösségi kórházban történt San Luis Potosi államban, Mexikó középső részén.

Camila édesanyja, Mary Jane Mendoza elmondta: a hároméves gyerek hányt, emellett hasfájása is volt, lázzal együtt. Gyermekorvoshoz vitték a család szülővárosába, Villa de Ramosba. Itt kezelték kiszáradással, és paracetamolt írtak fel neki. 

Órákkal később, amikor Camila szülei észrevették, hogy a gyermek állapota romlott, visszavitték a kórházba, ahol később halottnak nyilvánították

– írta meg a Mirror.

Másnap, a lánya temetésén az édesanya észrevette, hogy

Camila koporsójában az üvegtábla bepárásodott.

A temetés résztvevői közölték a nővel, hogy csak hallucinál, ami eltántorította a koporsó kinyitásától. Ezután Mary anyósa vette észre, hogy a kislány szeme mozog. Ekkor már felnyitották a koporsót.

Camilát ezután vitték vissza a kórházba, ahol sajnos ezt követően életét vesztette.

Bors

kiemelt kép: Shutterstock

EZ IS ÉRDEKES!

Borzalom! Videón, ahogy a férj bőröndben húzza felesége holttestét az esküvőjük után


Hirdetés