Hirdetés 

ByeAlex hosszú ideje az egyik legismertebb sztár idehaza, számos sikerrel a háta mögött. Az X-Faktor kihagyhatatlan mentorává vált, de egyúttal megosztó is, vannak páran, akik egyáltalán nem kedvelik a karakterét.

Gyakran keresnek kifogásokat a megjelenésében, és durva dolgokat írnak róla. Alex együtt tud élni ezekkel a dolgokkal, nem esik pánikba, ha egyes emberek nem kedvelik, és nem ritkán oda is szól nekik a közösségi médián keresztül.

Blikk a cikkében arról írt, hogy Alex fokozatosan tervezi elhagyni a színpadot, mivel idősebb korában már nem tervez olyan intenzitással jelen lenni ebben a műfajban, mint jelenleg. „

Egyszerűen nem látom magam ott sokáig. Ha már nem vagyok kellően fiatal, aktív, jól kinéző előadó, nem érezném jól magam odafenn.”

„Nem tartanám magam ízlésesnek és hitelesnek, ha öregen balf*szkodnék a közönségnek.”

– tette hozzá, majd a reakciók sem maradtak el.


Fotó: RTL Klub
Nagy Feró, a legendás énekes, akit senkinek sem kell bemutatni, ugyancsak nem hagyta szó nélkül a megjegyzés.

„Hogy is hívják a fiatalembert? Bye-Bye Alex?

Azért kell így mondani a nevét, mert nem is értem, miről beszél. Mi az a mű, amit ő csinált?” – tette fel a kérdést Feró, aki szerint Alex annak köszönheti a sztárságát, hogy a televízióban szerepel.

Hogy sztárt csináltak belőle, azt a televíziónak köszönheti, de egyáltalán hogy merészel az idősebb kollégákról megszólalni?” – reagált Feró a Story Magazinnak.

A 76 éves Charlie szintúgy nem volt lenyűgözve ByeAlex kijelentésétől, tömören felelt a Story megkeresésére:

Kérdem én, ki az a ByeAlex? Nem érdemes foglalkozni vele, zsűrizgessen még vagy húsz évig, mást nem tudok mondani.


Hirdetés 

Liner

kiemelt kép: Facebook / ByeAlex

EZ IS ÉRDEKES!

Nagy Feró: “Hadd nyaljam már azt a s*gget, ami nekem tetszik”


Hirdetés