Hirdetés 

“12 év méltatlan mellőzés és tiltás után a döntéshozók döntöttek” és Nagy Alekosz szerepet kapott a Hal a tortán című realitiben. Ezzel a görög hős végre visszatér és azt teheti, amihez a legjobban ért: megbotránkoztat, elkápráztat és meglepetéseket okoz, egyszóval szórakoztat!

Alekosz a Facebookon jelentette be az örömhírt, mint írja:

“12 év méltatlan mellőzés és tiltások után, a Vezérek végre meghallgattattak. A döntéshozók döntöttek. Egy komplex, többformátumú szerepléssorozat veszi kezdetét a Hal a tortán gasztrorealitivel, amelynek felvételei már meg is történtek.” “A szereplés oly jól sikerült, hogy a holnapesti nagy tűzijátékra is meghívást kaptam, ahol is a Fidesz prominenseivel együtt, a kivételezettek között tekinthetem meg az egyedülálló előadást. Leírhatatlan az öröm, amit most érzek”

– örvendezett a valóságshow-sztár.

“Mert mindig vállalnunk kell azt kik is vagyunk, hová tartozunk. Én nem leszek Tóth Gabriella aki inkább behúzza fülétfarkát és törli magát mindenhonnan csak, hogy ne kelljen nyíltan kiállnia a pártért. Alekosz minden körülmények között kiáll. Köszönettel és Tisztelettel mindig a jobb lehetőséget kínáló, több pénzt fizető politikai oldalon álló nyíltan napraforgó, műsorokbanvaló szereplésekkel megvásárolható immáron fideszes egykori balliberális kommunista libernyák – Alekosz” – ironizált.

“Mert a jóisten mindannyiunk fölött; Magyarország mindenek előtt. Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok. A fű zöld. Az RTL kettő. Az OMSZ megy. Alekosz jön. Hal a tortán Adása, hamarosan…

– zárta sorait a görög hős.

forrás: Indirekt

EZ IS ÉRDEKES!

Luxustinit keres Alekosz: “A nagy kebel nem kritérium, a fenék majd kompenzálja azt. Körtetini legyen!”

/p>