Hirdetés 

Válogatott sértésekkel bombázzák Berki Krisztián özvegyét, aki reagált az őt ért támadásokra – írta a Bors.

A kisgyermekes édesanya Bochkor Gábor vendége volt, akit mélységesen felháborít, hogy még Krisztián halálát követően is becsmérelték az emberek. A rádiós értetlenül áll a jelenség előtt, hogy a tragédia óta bármit tesz Mazsi, abba belekötnek az emberek.

Amióta kiderült, hogy a Dancing with the Starsban Kulcsár Edina helyét ő veszi át, felerősödött a nép haragja és válogatott sértésekkel becsmérlik a döntését, mert úgy vélik, nem így kell gyászolnia annak, aki tragikus hirtelenséggel elvesztette a férjét és a gyermeke édesapját.

Fogalmam sincs, hogy kell gyászolni, erre az élethelyzetre nem lehet felkészülni, hogy elveszítem életem szerelmét, akivel azt terveztem, hogy vele élem le az életemet.

Szívesen megkérdezném azoktól, akik azt írják, hogy az én helyemben ezt vagy azt csinálnák, hogy: tudod, hogy én mit érzek? Tudod, hogy a négy fal között mennyit sírok? – mondta, s hozzátette, egyelőre képtelen arra, hogy kimenjen férje sírjához. Igyekszik úgy élni, hogy az a legjobb legyen a kislányának és a lelkének.


Bors

kiemelt kép: Blikk

EZ IS ÉRDEKES!

KIborult Tóth Gabi! “Nagyon ki vagyok idegileg!” – videó


Hirdetés