Hirdetés 

Nem sokkal a 28. házassági évfordulójuk után hunyt el a mulatós zenész felesége koronavírus következtében még tavaly márciusban.

A hirtelen jött tragédia után Csocsesznek nem volt sok ideje a fájdalmas sebeit gyógyítani, hiszen fellépések és a televíziós munkái is vártak rá, így gyorsan próbált visszarázódni a mindennapi életbe.

A zenész tudja, hogy az élet megy tovább, de a szíve nagyon fáj még mindig. „Kellett bő fél év, hogy könnyebb legyen – mesélte a Story tavaszi különszámában.

Soha nem leszek túl Gyöngyike elvesztésén, de ma már tudok nevetni, összejárok a barátaimmal beszélgetni, hülyéskedni, iszogatni.

Többek között a tarpai barátaim, a balatoni barátaim, Sihell ­Ferryék, Kaczor Feriék és ­Galambos Pisti azok, akik az elmúlt egy évben nap mint nap mellettem voltak – mondta a mulaóssztár, akinek a gyászában a zene sokat segített.


Csocsesz egyik legjobb barátja a szintén ismert mulatós sztár, Sihell Ferry (Fotó: Facebook)
Dalba foglalta bánatát

Kiírtam magamból a fájdalmamat, két új lemezt jelentettem meg nemrégiben, amelyeken nem csak lakodalmas zene hallható. Sokak kérésére jódlizom és klarinétozom is, emléket állítottam a feleségemnek, többek között a Keresem éjjel-nappal című dallal. Ahogyan zenéltem, megkönnyebbült a lelkem. Sokat segítettek a Muzsika TV felvételein, a koncertjeimen az emberek is, jöttek, beszélgettek velem, simogattak, hatalmas szeretetáradat volt ez részükről. Persze ugyanúgy énekeltem, mint előtte, szórakoztatni akartam, és ez erőt adott” – árulta el Csocsesz, akire azóta ismét rátalált a boldogság, és új párra lelt Angéla személyében.

Story Magazin 

kiemelt kép: RTL Klub

EZ IS ÉRDEKES!

Csocsesz az új szerelemről: “Sokakat zavar az, hogy mi jól érezzük magunkat” – videó


Hirdetés