Hirdetés 

Szabó Zsófi csodálatos környezetben lazít. Napok óta Dubajban van, és posztjaiból úgy látszik, remekül érzi magát. Ragyog és gyönyörű.

A műsorvezető Shane Tusuppal való szakítása óta sokat változott. Mint azt már megírtuk, azt mondták róla a kollégái, ismerősei, hogy sokkal felszabadultabb, mint amikor az amerikai edző párja volt. Ez nem is csoda, de azt hallani, hogy akkora hatással volt rá ez a kapcsolat, hogy az egész életét átértékelte.

– Úgy látjuk, hogy jót tett neki ez a kapcsolat, majd a szakítás – meséli egy kollégája. Sokat tanult a múltból a szőke szépség és mostanra sokkal magabiztosabb, határozottabb lett.

Mostanában már nem kerget rózsaszín álmokat és kint tartózkodása alatt is rengeteg hódolja akadt, ami az önbizalmának is jót tesz.

Zsófi még nem teljesen nyitott egy új komoly kapcsolatra, most inkább élvezi, hogy szingliként kedvére bezsebelheti a bókokat. Az biztos, hogy ősszel új nőként fog a kamerák elé ülni, aki végre kiegyensúlyozott és már nem rágódik a múlton, csak előre néz.


Fotó: Instagram

BlikkRúzs

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Szabó Zsófi kockahasától és kerek melleitől mindenkinek leesik az álla: Dubajban villantotta meg tökéletes testét – fotó


Hirdetés