Hirdetés 

Kajdi Csaba ezúttal sem finomkodott, különleges stílusban közölte az őszinte véleményét azzal kapcsolatban, hogy Tóth Gabi visszavonult a közösségi médiától.

Kajdi Csaba, vagy ismertebb nevén Cyla már nem egyszer alkotott nyers véleményt Gabiról, nem titkolja, hogy álszentnek gondolja. Ezúttal is a korlátolt ideig elérhető Instagram-sztorijában vesézte ki az énekesnő háttérbe vonulását.

“Megint egy durva pillanat előtt állunk, amikor is a Szűzanya bejelentett egy komoly dolgot… Talán van remény, hogy visszatér közénk, mert most minden elveszett. Egy-két hétről lehet szó, attól tovább nem bírja, eddig se bírta, most se fogja” – kezdte ironikusan Kajdi, majd így folytatta:

“Istennek hála anyukám, ezért imádkoztunk a guadalupei szűzhoz, hogy taka! Hogy a viharba ne értenénk meg őt, hát már lököm föl a keresztet! Ezen mély gondolatokkal távozott, és fejezte be működését körülbelül egy-két hétig, mert utána egóból nem bírja, aztán jön vissza és megint őrjöng!” 

– hangsúlyozta a Visage modellügynökség feje és hozzátette:

Gondolom, a valódi értékek az anyám a Sztárban Sztár, meg a 15 év csöcsdobó jobbra-balra, érted? Jópofa vagy! Pár héttel ezelőtt például a gazdákon röhögcsélt a traktoron, amikor megélhetésért küzdenek ezek az emberek. Vagy gondolom ugyanez a szeretetnyelv, amikor például lejárató kampányt indított Tóth Andi ellen, és még sorolhatnám a sok jó tettet, amit a mi drága, tapolcai Szűzanyánk elkövetett szeretetből és megértésből… – fűzte hozzá Cyla szarkasztikusan.


Blikk

kiemelt kép: rtl.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Így még nem láttad Zalatnay Cinit – elképesztő fotók


Hirdetés