Hirdetés 

Zimány Linda őszintén mesélt arról, milyen okok miatt jár pszichológushoz már évek óta, illetve, miért őrzi féltve a magánéletét a nyilvánosság elől.

A gyönyörű modell a Mokka című műsorban mesélt arról, miért kezdett el négy évvel ezelőtt pszichológushoz járni, illetve a magánéletéről is megosztott néhány izgalmas részletet.

„Én a nyilvánosság előtt nőttem fel, hiszen már tizenévesen ismert lettem, ez pedig komoly személyiségtorzulásokat okozhat. Ezen felül pedig mindig is érdekelt ez a téma, így nem volt kérdés, hogy szakemberhez fordulok” – válaszolta Dancing with the Stars versenyzője arra a kérdésre, miért kezdett el pszichológushoz járni.

Linda ugyanakkor hozzátette, bár aktív a közösségi oldalakon, a magánéletét tudatosan óvja a nyilvánosság elől.

Ez abszolút tudatos döntés a részemről. Mindig kardinális kérdés nálam, hogy amikor majd beüt a komoly szerelem, és mondjuk házasság és gyerek lesz, akkor is azt gondolom, hogy próbálom ezt majd egészséges keretek között tartani.

 Én most ugyanaz az ember vagyok, aki akkor lesz, ha majd terhes lesz, gyermeke lesz. Nem kell majd azért jobban szeretni, mert végre lett egy gyerekem. Akkor is ugyanaz az ember leszek, de a gyerekemet nem szeretném majd kitenni a nyilvánosságnak”

 mondta be a modell, majd elárulta, rengeteg férfi van körülötte, de ő csak akkor mutat majd be bárkit a nyilvánosságnak, ha már gyűrű lesz az ujján.

Azt gondolom, most már, ennyi idősen, amíg nem lesz komoly kapcsolat és majd egyszer remélhetőleg egy gyűrű az ujjamon, addig nem szeretném felvállalni a szerelmemet. És akkor is úgy, hogy tudjanak róla, hogy van, de ne tudják feltétlenül, hogy mi van velünk

– mondta Linda.

Blikk

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Százával kapja a dicsérő kommenteket Zimány Linda bikinis fotója

/p>