Hirdetés 

Szinetár Dóra többször beszélt már arról, hogy nem mutatja meg a lányát, néha azonban kivételt tesz.

Most is így történt, pedig pont ő az, aki sokat beszél arról, mennyire nem tartja helyesnek, hogy celebek kiteszik a gyereküket a nyilvánosságnak. A lány háttal áll a felvételen, azaz meg is mutatja, meg nem is, a kommentelők pedig átlátnak a helyzeten.

Szinetár Dóra lánya háttal áll a közzétett fotón, amit kizárólag az oldalán lehet megnézni, és bár vannak, akik örülnek a képnek, sokan átlátnak a helyzeten, és gúnyolódnak, negatív kommentekkel árasztják el az oldalt.

“Most akkor nem értem: akarja, hogy lássák a lányát vagy nem akarja. Ha igen, akkor ne legyen arctalan, mert gyanús, hogy annyira csúnya, hogy szégyenli. Meg aztán a fene kíváncsi egy vadidegen lány hátsó felére! Ha nem akarja, akkor meg fényképezze csak a patakot és csodás hátteret. Ennek ilyen módon a világon semmi értelme, csak a Facebook-olvasók lenézése!”

– írta egy követő.

Szegény kisfiát is így mutogatja, de az arcát soha, annyira megalázó szegény gyereknek” – kommentelte egy másik. “A lényeg, hogy a mama láttassa magát, nem művész, hanem celeb” – jelentette ki egy másik felhasználó.

„Soha nem fogom megérteni az ilyen kiposztolt képeket…”

– írta valaki.

Origo

kiemelt kép: Promotions.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Somogyi András: “Amint utánozni kezdem Orbánt, megfagy a levegő…”


/p>