Hirdetés 

Bud Spencernek és Terence Hillnek Magyarországon olyan kultusza van, ami talán nem is mérhető semmihez.

A nevük által fémjelzett filmek abba a kategóriába tartoznak, ahol a soha nem unjuk meg alkotások is vannak. És bizony a magyar csatornák is tudják ezt, nem véletlen, hogy nem telhet el hét, hogy ne lássunk legalább egyet a legendás filmeik közül.

Sőt, Terence Hill még Don Matteo szerepében is aktív az olasz sorozatban, ám az új évadokban már egyre jobban háttérbe fog szorulni egy korábbi szomorú bejelentés nyomán.

Elképesztő néha látni, de igazából a két színész klónjai is itt járnak közöttünk. Bud Spencernek három gyönyörű gyermeke született az évtizedek alatt csodálatos feleségétől, Maria Amato-tól, akivel elképesztően régne éltek együtt, házasságuk pedig nagyon jó volt. Giuseppe Pedersoli, Bud egyetlen fia, elképesztően hasonlít apjára, és számtalan unokája is tökéletes klónja a legendás pofonosztónak.

És nincs ez máshogy Terence Hill esetében sem. A most 52 éves Jess Hill is a filmes világban dolgozik, sőt, korábban szerepelt apja egyik leghíresebb alkotásában, Az ördög jobb és bal keze című filmben is. De számos produkcióban is feltűnt a neve az évek alatt, például a Don Camilliban is láthattad őt.

Promotions.hu

EZ IS ÉRDEKES!

“Nem fog fájni, a szerszámom elég kicsi” – így nyugtatta a sztárfocista a megerőszakolt áldozatát

 


Hirdetés