Hirdetés 

A miskolci építőmunkás egy New York-i építkezésen szenvedett súlyos sérülést, ami után az amerikai magyar sztárügyvéd harcolta ki neki a milliárdos kártérítést.

A fiatal építőmunkás, Attila, Miskolcról érkezett az Egyesült Államokba, ahol szintén építkezéseken dolgozott. 2019-ig rendben is ment minden, azonban az akkor New Yorkban dolgozó férfi súlyos, kis híján tragédiával végződő balesetet szenvedett az egyik munka közben:

egy hatalmas tetőablak zuhant rá. 

Az ideiglenesen munkaképtelenné vált férfi kártérítési ügyét az Amerikában élő, magyar származású sztárügyvéd, Rónai Péter vállalta el, posztjában leírta, hogy a férfi súlyos, töréses sérülést szenvedett:

– Miközben egy létrán dolgozott, egy tetőablak eltalálta, aminek következtében a földre zuhant és eltörte mindkét sarkát, ami műtétet igényelt

– írta az ügyvéd, akinek a segítségével Attila bíróság elé vitte az ügyet, a közelmúltban pedig az ítéletet is kimondták: a férfi nem csak, hogy megnyerte a munkaügyi pert, de még kinti viszonylatban is csillagászati, forintra átszámolva milliárdos összegre rúgó kártérítésre számíthat: 

– A Ronai & Ronai 5,1 millió dollárt, azaz kétmilliárd ötvenötmillió háromszázezer forintot nyert a magyar építőipari dolgozónak

– írta meg a feleségével, Hollyval együtt dolgozó szakember. Az ügyvéd gyakorta vállalja el kint élő magyarok, sokszor reménytelennek tűnő ügyeit, amelyeket már több alkalommal is sikeresen, hatalmas kártérítési nyereséggel zárt. Többek között ő képviselte átütő sikerrel a philadelphiai kacsahajó-baleset magyar áldozatait, ahogyan a Costa Concordia hajókatasztrófa magyar áldozatát is.

Bors

kiemelt kép: Shutterstock

EZ IS ÉRDEKES!

Nemi beteg lett, miután egy autóban szexelt: milliós kártérítést kaphat


Hirdetés