Hirdetés 

Tíz rendbeli erőszakos szexuális cselekménnyel vádolják Benjamin Mendyt, aki azonban továbbra is tagadja a vádakat. Mindenesetre folytatódott a sztárfocista pere, ahol érdekes dolgok derültek ki.

A 28 éves férfi ellen az a vád, hogy nyolc nőt megerőszakolt, egy esetben erőszakoskodott, egyszer pedig szexuálisan zaklatott egy hölgyet. Tette mindezt a házában, ahová jobbára fiatal lányokat csalt el bulizni. Több lap beszámolója szerint a lányokat itatta, majd erőszakoskodott velük. Egyiküket a házában lévő moziteremben tette magáévá. A rendőrségi kihallgatás során kiderült, hogy az illető hiába is védekezett, Mendy tudatta vele: bármit is tesz, nem szabadulhat, mert a házát bezárta – írja a Bors.

Eddig annyi tisztázódott, hogy 2018. októbere és 2021. augusztusa között követték el erőszakos tettüket, tudniillik Mendynek mindebben segítségére volt a barátja, a 41 éves Louis Saha, aki a futballista házába invitálta az áldozatokat, majd ő is nemi erőszakot követett el rajtuk.

Egy másik pórul járt nő előadta a bíróságnak, hogy Mendy megnyugtatta: nem fog fájni az aktus, mert a “szerszáma” igen kicsi.

“Ezután 20 másodperc alatt megerőszakolt”

– vallotta a nő.

Mendy és Saha mindent tagad.


Fotó: AFP

Origo

kiemelt kép: FFT

EZ IS ÉRDEKES!

A Fradinak vlogol a 12 éves sportoló

/p>