Hirdetés 

Sokan tanakodnak Schobert Lara legutóbbi képei alatt, vajon manipulálja-e képeit vagy valamilyen szépészeti beavatkozásnak köszönhető a szembetűnő változás.

A nemrég botrányba keveredett Facebook-csoportban többen is felfigyeltek arra, hogy Schobert Norbert és Rubint Réka legidősebb gyereke nagyon megváltozott. Több kommentelő is észrevette, hogy

Schobert Lara sokszor utólag manipulálja a róla készült fotókat egy alkalmazással, melynek segítségével szépít a képeken.


Egy friss fotóján azonban nem tudják eldönteni, hogy az alkalmazás vagy valamilyen beavatkozás következménye lehet-e, hogy

Schobert Lara szája sokkal nagyobbnak tűnik, mintha feltöltette volna.

A róla készült fotón a fiatal lány a tengerparton hever, miközben épp a telefonját nézi. Sokan úgy vélik, hogy plasztikai sebész segítségével töltette fel a száját, mert az alkalmazás segítségével ennyire nem lenne feltűnő az eredmény – írja az Origo. (A szóban forgó fotót is ide kattintva az Origo oldalán tudja megnézni.)

„Donald kacsa szája lett” – írja az egyik kommentelő.

Én is azt néztem, a szája fel lett töltve

– írta helyeslően egy másik és még elég sokan osztották ezt a véleményt, sőt akadtak olyanok is, akik szerint nem csak a száját, hanem melleit is megcsináltatta.

Egy másik, bulvár témákkal foglalkozó oldalon többen észrevették azt is, hogy a Dancing with the Stars táncosával, Andrei Mangrával – aki Rubint Réka párja lesz a műsor legújabb évadában – készült közös fotóját is utólag nagy mértékben retusálta és elég szembetűnő a változás.

forrás: BAON

kiemelt kép: Blikk

EZ IS ÉRDEKES!

„Villalakó leszek”: Schobert Lara jelentkezett a Való Világba? -a sztárcsemete fényképével csúnyán visszaélnek!


Hirdetés