Hirdetés 

VV Béci egy hosszú Instagram bejelentkezésben ecsetelte, mi történt vele, ami mélységesen felháborította. A tegnapi fellépés után visszaindultak Budapestre, és úgy döntöttek, hogy Nyíregyházán beülnek valahova egy pohár italra. A rappert nagyon felzaklatta, hogy egy mondvacsinált indokra hivatkozva nem engedték be a szórakozóhelyre.

Azt mondták, hogy: nem jöhetsz be, azért, mert sapka van rajtad. Én gyerekkoromban éltem át ilyesfajta, kvázi “diszkriminációt”. Fogtuk magunkat és elmentünk egy másik helyre, és azért, mert egy trikó volt rajtam, oda meg azért nem engedtek be. Nem szeretek kérkedni azzal, hogy ki vagyok, de látták és azt éreztem, hogy direkt csinálták” 

– mondta csalódottan Béci, és hozzátette, el se hiszi, hogy ilyesmi Magyarországon megtörténhet.

“Köpni nyelni nem tudtam, pislogtunk, mint hal a szatyorban, hogy ilyen létezik?! Nyíregyházát amennyire szerettem, 2004-től jártam oda fellépni még anno tánccal, annyira utálom most…”

– magyarázta a rapper, és mint kiderült a két hely anyagilag sokkal jobban várt volna, ha beengedik őket, mivel soha nem fogyasztanak ingyen, sőt sokszor még a jelenlévőket is meghívják egy italra.

Bors

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Young G Bécinek milliókat fizet a TV2

/p>