Hirdetés 

Tavaly októberben kezdte el árulni otthonát Emilio és Tina. A gyáli házra eddig egy komoly jelentkező sem volt, és akit érdekelt, nem tudta volna kifizetni a 110 milliós vételárat.

– Nagyon gondolkodunk azon, hogy emelnünk kéne az összegen, mert látjuk, hogy az ingatlanpiacon is mindennek emelkedik az ára. Megnéztük, hogy a hasonló adottságokkal rendelkező ingatlanok többségét ennél többért árulják. A mi házunk pedig minőségi alapanyagokból épült, magunknak csináltuk, ezért sok mindenből dupla mennyiséget raktunk fel.

Aki megveszi, nagyon jól jár vele, mert ebben a házban szívünk-lelkünk benne van. Ezért sem adom oda bárkinek.

–  mondta a Blikk megkeresésére Emilio, aki elmondta azt is, hogy mindent ők maguk alakítottak ki a saját ízlésük szerint a luxusingatlanban.


Fotó: TV2

– A ház berendezése hűen tükrözi a mi ízlésünket. Modern, extravagáns, mégis elegáns, a mediterrán stílust képviseli. Az állapota is kifogástalan, hiszen Tinával minden évben egy kisebb vagyont költöttünk arra, hogy csinosítgassunk vagy változtassunk rajta valamit.

Most is vettünk egy új kanapét és kintre pálmafákat, mert bár úgy készülünk, hogy a közeljövőben költözünk, addig is szeretnénk olyan környezetben élni, ami nekünk is tetszik

– mesélte a zenész.

A FOTÓKAT ÉS A HÁZ HIRDETÉSÉT IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI!

Reflektoronline / Blikk

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Emilio döbbenetes vallomása: “Hajléktalan voltam és ételért zenéltem”

 

 


Hirdetés