Hirdetés 

Rubint Réka nemrég Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival a hírt, hogy hetekkel ezelőtt meghívást kapott az Alakreform család egyik tagjának 50. születésnapi partijára.

A fitnesslady kezdetben elutasította a meghívást, hiszen rengeteg programja volt, azonban amikor meglátta, hogy az ország számos pontjáról gyűltek össze táborozók ünnepelni, úgy döntött, hogy ő sem maradhat le erről a nagy napról.

„Hetekkel ezelőtt meghívást kaptam egy szülinapra. Az Alakreform család egyik tagja, Kriszta, 50 éves lett. Mivel az elmúlt időszak elég intenzív, hiszen a napi többórás táncpróbák mellett járom az országot, rengeteg fellépés, táborok, család, gyerekek… így tegnap úgy éreztem, hogy eljött a holtpont, pihenésre van szükségem. Csak annyira, hogy legalább emberi időben lefeküdjek aludni. Épp ezt próbáltam kivitelezni, amikor kaptam egy fotót a szülinapot ünneplő csapattól, ezzel az üzenettel: Nagyon szeretünk Réka! Hiányzol! Sajnáljuk, hogy nem tudsz itt lenni velünk, de a legfontosabb most, hogy pihenj. Azt viszont tudnod kell, hogy ez a csapat nem jött volna létre, ha nincs az Alakreform! Ránagyítottam a fotóra, és örömkönnybe lábadtak a szemeim, amikor megláttam, hogy az ünneplő csapat tagjai mind-mind Alakreformosok, akik az ország különböző pontjairól / Debrecen, Nyíregyháza, Kaposvár, Győr, stb…/ egészen Lajosmizséig utaztak, hogy örömöt szerezzenek Krisztának. Nem volt kérdés, hogy autóba ülök… A pizsamát ünneplőre cseréltem, és este 7-kor elindultam Lajosmizsére. Megtehettem volna, hogy nem megyek, de NEM tudtam megtenni… a szívem oda húzott. Amikor megérkeztem, együtt sírtunk az örömtől… és annyi energiát kaptam ismét, ami felért 10 óra alvással”

– fogalmazott, melyhez képeket is csatolt.

A bejegyzést IDE kattintva tudod megtekinteni.

BlikkRúzs

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Jollynak sok már a Kulcsár Edina és Csuti közti válásról szóló híradás – „Hihetetlen, hogy minden ezekről szól”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading