Hirdetés 

A rappert a fellépésére nem csak a volt kedvese Krisztike, a közös kisfiúk édesanyja, de a mostani párja Judie is elkíséri. Sokak meglepetésére a két nő nagyon jó kapcsolatban van, nyoma sincs rivalizálásnak, ellenségeskedésnek- írta a Bors.

A napilap elkísérte egyik koncertjére Curtist, ahová a sztár a kulisszák mögé is betekintést engedett.

Szereti a pontosságot

A Bors kollégájával 15:00 órára volt megbeszélve a találkozó az indulásra, Curtis pontban ekkor csörgött is a lap munkatársára, hogy merre van, merthogy nála szó sem lehet egy perc késésről sem.

Katonás tempót diktált a zenész, hiszen a hangbeállásra is időben oda szeretne érni. Mottója:

Én vagy előbb megyek valahova, vagy nem megyek!


Nincsenek sztárallűrök  

Az újpesti városháza egyik irodája lett Curtis öltözője, ahol egyetlen szék “biztosítja” a kényelmet a rappernek. Semmi extra, semmi luxus, neki nincsenek sztárallűrjei.

Nekem nem kell fehér bőrfotel, kaviár és pálmalevéllel legyező táncosnők, ez engem nem érdekel

– mesélte Curtis – Mi annak idején Majkával öltöztünk már lovardában is, a lovak között kaptuk fel a fellépő ruhát…Szerintem egyébként ez különbözeti meg a jó előadót a rossztól. A gyenge előadót kizökkenti egy kevésbé jó helyszín, egy rögtönzött öltöző. Engem a színfalak mögött nem érdekelnek a körülmények. Egy tehetségkutatóból kikerülő fiatal számára természetes lesz, hogy minden tökéletes: a hang, a színpad, az öltöző… Aztán ezek az előadók általában falunapozni mennek, ott meg nem tökéletes minden és akkor a legtöbben elvéreznek… 

Curtis kólázik…

Miközben a zenész beszél, elkalandozik a tekintete. Nem sokáig sikerül komolynak maradnia, váratlanul felkap egy karton dobozos kólát, és azt mondja:

csináljatok egy fotót rólam, a kép címe az lesz, hogy ”Curtis megint kólázik!”

 A kérés persze tejesült:

Fotó: Bors

Az interjú ezen a ponton nevetésbe fulladt, hosszú percek kellenek hozzá, hogy a teljes stáb összeszedje magát. A poénkodásnak egy váratlan mozdulat vet véget. Curtis elővesz három, tökéletesre vasalt inget, a fellépő ruháit.  

– Jó dolgom van – magyarázza. – Judie készíti össze a fellépőruhámat, ő mossa és vasalja is ki. Szeretem, ahogy gondoskodik rólam, pedig nem várom el tőle… Nincsenek elvárásaim. Egyszerű gyerek vagyok, ha őszintén szeretnek, az nekem pont elég, sőt, inkább az a minden számomra! 

Curtis két éve él harmonikus kapcsolatban sportoló kedvesével, Judie-val. Az elmúlt időszakban kicsit visszavonultak a nyilvánosságtól, a közösségi médiából, nem akarják a kirakatban élni a magánéletüket. Amikor azt kérdeztük a rappertől, hogy a kedvese kilátogat-e az újpesti bulira, így felel.

Egy helyszínen a két fontos nő  

– Természetesen, igen. Judie is tudja, hogy Újpest az otthonom, amikor a kerületben kapok lehetőséget fellépni, akkor kérdés nélkül vállalom. Bár nem kísér el minden koncertemre, hiszen neki is van dolga elég, ide nem kérdés, hogy elkísér. De nem csak ő lesz itt – folytatja – hanem a kisfiam és az édesanyja is. Boldogsággal tölt el, hogy Krisztikével sikerült minden gond és sárdobálás nélkül elengednünk egymást, és viták nélkül együttműködünk a közös gyermekünk nevelésében. 

Kriszti nagyon jó anya, a fiam minden téren a legjobbat kapja tőle. Az pedig csak hab a tortán, hogy Kriszti és Judie is egy korrekt viszonyt tudott kialakítani egymással. Látom az emberek arcán, hogy meglepődnek, hogy együtt látják a két, számomra nagyon fontos nőt, de szerintem nincs ebben semmi furcsa. Szerintem az a normális,

ha felnőtt emberek konfliktusmentes viszonyban vannak egymással, ahelyett, hogy marnák egymást… Legalábbis az én értékrendem szerint ez így van. 

 


Hirdetés 

Fotó: Bors

Bors

kiemelt kép: Bors

EZ IS ÉRDEKES!

G.w.M így reagált Curtis adakozós kihívására

/p>