Hirdetés 

A hétvégén tartották Tóth Andi ritkán látható testvérének esküvőjét; ezen jeles alkalomból pedig az énekesnő hazatért Romániába, hogy bátyjával együtt ünnepelhessen. Természetesen vele tartott új párja, Marics Peti, akivel nagyon jól érezték magukat a lagzin.

Akik eddig kételkedtek abban, hogy Andi és Peti kapcsolata komoly, azok most nagyot tévedtek: a dekoratív és tehetséges énekesnő az esküvőn mutatta be a családjának szerelmét, majd a 24 órán át elérhető Insta Storykba feltöltött videók alapján jókedélyűen táncoltak együtt a rokonsággal.

Tóth Andi vasárnap este néhány képet is megosztott a közösségi oldalán, amelyeken nemcsak azt láthatjuk, hogy szerelmesen összebújik Marics Petivel, hanem végre megmutatta testvérét, aki most vette el szíve választottját.

A Németországban dolgozó férfiről első ránézésre meg sem tudnánk mondani, hogy Tóth Andi bátyja lenne, nem sok külső hasonlóságot tudunk felfedezni kettejük között. Ennek a képnek köszönhetően viszont most mindenki megtudhatja, hogy így néz ki az énekesnő ritkán látható testvére, aki most már hiába tetszene meg Andi bármelyik női követőjének is, hiszen ahogy a büszke lánytestvér az Instagram-posztjában is fogalmazott:

„elkelt”.

Promotions.hu

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Stílusosan, de szinte semmiben lépett színpadra Tóth Andi

/p>