Egy júliusi, marosvásárhelyi koncerten készült a felvétel, ami most felkerült az egyik legnépszerűbb közösségi oldalra, és amelyben megdöbbentő kijelentéseket tett Majka – szúrta ki a Bors.

A rapper a korábban botrányba keveredett Azahriah-nak üzent a színpadon, miközben egyáltalán nem finomkodott a szavakkal. Mint ismert, a fiatal énekes a szolnoki palacsintafesztiválon lépett fel májusban, majd koncertje után egy mobilvécé mögött tette magáévá egyik rajongóját. Majka az ominózus felvételen erre az esetre reagált.

Egy nagy tapsot kérek Azahriah-nak! A sok képmutató f*sz… Mindegyik bántotta, hogy mit csinált a ToiToi vécé mögött. Hát elárulom b*szd meg, húszévesen ezt akartam csinálni a ToiToi vécé mögött éjjel-nappal! Sőt! Azért akartam ide felállni a színpadra, hogy a ToiToi vécé mögé állhassak!

Tudom nagyon jól, hogy lányos apukaként ezt nagyon nehéz elfogadni, de meg kell nevelni a kislányt, b*szod! – üzente az előtte álló tomboló közönségnek Majka.

A Redditen egyébként meglehetősen megoszlanak a vélemények a látottakkal kapcsolatban: egyesek szerint Majkának is vaj van a füle mögött, mások szerint nem szép dolog, hogy a történetből kimarad a megcsalás rész, és olyanok is akadnak, akik szerint már unalmas Azahriah szolnoki palacsintafesztiválos esete.

@bkalo2o

#Majka #Azahriah #Marosvásárhely #VibeFesztivál #Erdély #nemőahibás #fy

♬ eredeti hang – BKAL