Hirdetés 

Meddig megy el az emberi gonoszság? Tóth Gabi az utóbbi egy évben rengeteg támadást kapott az interneten, miután autentikus zenével, a hitét felvállalva éli az életét. Krausz Gábor, Tóth Gabi és két és fél éves kislányuk, Hannaróza átlagos, boldog családi életet élnek.

Sőt, a szülők két éve tudatos döntést hoztak: nem mutogatják a közösségi médiában a gyermeküket, így megőrizve Hannaróza számára a vidám, gondtalan gyermekkort, védve őt az idegenek árgus pillantásaitól.

Életükbe mégis időről időre beszivárog a rosszindulat és irigység. A legutóbbi eset minden eddiginél bicskanyitogatóbb, hiszen lássuk be: Gabi és Gábor közszereplők, tévéműsorokban szerepelnek, ennek okán az építő jellegű kritikát viselniük kell. Ezúttal azonban nemcsak őket, de a kislányukat érte támadás.

Az ártatlan gyermekről gyomorforgató stílusban írt az interneten egy férfi.

Szerintem meg inkább azt kéne kérni tőle (Tóth Gabitól – a szerk.), hogy vágja el a saját torkát, meg a k**va lányáét is, sokkal nyugodtabb lenne ez a világ

– írta az illető.

A hozzászólást olvasva minden jóérzésű ember ember zsebében kinyílik a bicska, a kommentet pedig Hannaróza édesapja sem hagyta szó nélkül.

“Mondanám, hogy hasonló jókat kívánok neked is, de akkor ugyanakkora szutyok sz*r lennék, mint te. Ezért azt kívánom neked, hogy a Jóisten bocsásson meg neked, mielőtt a pokolra küld”

– fogalmazott a sztárséf, akit hamarosan a TV2 sikerműsorában, a Séfek Séfe legújabb évadában láthatnak ismét a nézők.

A Ripost megkereste Krausz Gábort, aki jelenleg karanténban van a családjával, felesége, a Sztárban sztár leszek! ítésze ugyanis elkapta a koronavírust.

“Ilyenkor mondják, hogy nem szabad kommenteket olvasni, de vannak esetek, amikor akaratlanul is eljut hozzánk egy ilyen hozzászólás. Az is önmagában szörnyű, hogy valaki ilyet leír. Ez nagyon komoly betegségre vall véleményem szerint. A komment egyébként alapvetően egy hergelő poszt alá került, amit Jámbor András képviselő írt a feleségem karórájáról. Azt gondolom, a magyar politikában van még hova fejlődni. Egy ellenzéki képviselő, akinek az lenne a dolga, hogy tegyen a közbeszéd javításáért, szolgálja a neki bizalmat szavazó állampolgárokat, miért  a feleségem karórájàval foglalkozik? Ez önmagában is egy vicc, tudatos gyűlöletkeltés. Mindenki tisztában van azzal, hogy ha Gabival kapcsolatban kiír valamit, arra jönnek a reakciók és felhergelik az amúgy is lelkileg deformált embereket , hogy kiírják magukból a frusztrációikat. És ez az ember ezt valószínűleg leírta, summázta, és utána lehet, hogy megpuszilta a saját gyermekét. Nekünk sosem fáj, ha valaki intelligensen ír egy építő jellegű kritikát. Az, hogy engem vagy Gabit bántanak, nem zavar. De a tény, hogy a feleségem és a gyermekem halálát kívánja valaki, szerintem már büntetendő” 

fejtette ki a Ripost-nak a véleményét a séf.


Tóth Gabi zsánerek és párja Krausz Gábor
Krausz Gáborban érthető módon forrnak az indulatok, éppen ezért is döntött úgy, hogy rendőrségi feljelentést tesz a férfi ellen, bízva abban, hogy jogi úton gátat lehet vetni az efféle fenyegetőzéseknek, a gyűlöletkeltésnek.

“Valaminek el kell kezdődnie, mert ez  az áldatlan állapot, ami a közösségi médiában tapasztalható, árt mindenkinek. Szerintem nincs jóérzésű ember, aki azt gondolja, hogy ez normális. Nem a komment szomorít el, hanem a tudat, hogy tényleg vannak közöttünk ilyen emberek és sokak szemében ez a normális. Hogy ezt senki nem bünteti, kezeli, hanem elszabadultak az indulatok. Ezt meg kell állítani!” – fogalmazott az édesapa.

A sztárséf a Ripost-nak őszintén beszélt arról is, hogy bizonyos médiumoknak is nagy felelőssége van abban, milyen kontextusban kerülnek ki hírek, félinformációk vagy éppen hazugságok az internetes oldalakra.

“Vannak olyan médiafelületek, amelyek undorító módon hergelnek, félinformációkat, kamukat írnak csak azért, mert pontosan tudják, hogy az emberek erre reagálnak. Özönlenek a gyűlölködő kommentek és senki nem állítja meg őket. Ez túlmegy a szólásszabadságon.”

Ripost

EZ IS ÉRDEKES!

Lakatos Márk reagált G.w.M. elrontott tetoválására, a kommentelők meghalnak a röhögéstől

 


Hirdetés