Hirdetés 

Az egyik celebfigyelő Reddit – oldal töltötte fel a videót, amelyen azt láthatjuk és hallhatjuk,ahogyan egy balatonfüredi szórakozóhely előtt Gáspár Laci egy ismeretlen idegennel balhézik hangosan. Nagyon hangosan…

Az egyik kommentelő jelen volt az eseményen, tőle azt tudni a történetről, hogy az énekest állítólag nem engedték be a szórakozóhelyre az ittas állapota miatt, emellett pedig le is „cigányozták”, amire az X Faktor mentora kiakadt és „leszbikus g*cinek” nevezte az őt be nem engedő hölgyet és tovább balhézott a biztonsági emberekkel.

Pár embernek szemet szúrt amikor a lány azt mondta, hogy “büdös cigány”. Azt is hallottátok hogy előtte Laci mondta neki, hogy “Mondjad te leszbikus g*ci, mondjad”. Mindkettejük részéről megvolt a szítás. Laciról megvan a személyes véleményem, illetve tapasztalatom, pontosan ilyen, mint ami a videón látszik.

Nos a videón Laci az Instagram segítségével próbálja megoldani a problémát. Látni, ahogy bejelentkezik, majd azt mondja a másik félre irányítva a kamerát, hogy: 

Várjál…várjál…Instagram! Most mondjad tesó, élőben mondod tesó Instagram! 350 ezer(!!) ember néz! (…) Most mondjad b*szd meg!

@gasparlaci
byu/First-Care-4374 intalk_hunfluencers

A videóban mindezen felül az is látszik, hogy egy pillanatban az énekes megrángatja az egyik nőt, valószínűleg nem azt, akire berágott, de őt is csak a többiek csitító hatására engedte el. Mindeközben az X Faktor mentorát azzal is megpróbálták meggyőzni a balhé befejezéséről, hogy mindezzel csak magát járatja le, igaz tették ezt többen is sikertelenül.

A végén többen is próbálják Gáspár Lacit elvinni a helyszínről, az egyik lány még fel is kéri az énekest a távozásra:

„Takarodjál már b*szd meg’

Gáspár Lacit a Blikk elérte telefonon és érdeklődtek arról, hogy mikor készült ez a felvétel és mi történt igazából Füreden, de kérdésükre az énekes annyit mondott, még nem látta a videót, de megnézi.


Az énekes komoly balhéba keveredett (Fotó: RTL Klub)

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Gáspár Laci megmutatta a több, mint 60 milliós sportkocsiját – a kommentelők odavannak érte

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading