Hirdetés 

Koncert után vette észre Orsovai Reni a sérülést az autón. Végül úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot, rendőrt hívott- írta a Bors.

Orsovai Reni épp egy keceli fellépésről indult haza, amikor észrevette, hogy az autóját valaki meghúzta. Az énekesnő a műsor előtt még úgy gondolta, senkit sem fog ott zavarni a kocsija, ahol lerakta.

A színpad mögött parkoltam le egy zsákutcában. Úgy gondoltam, hogy nem leszek útban senkinek, és külön figyeltem arra, hogy kényelmesen elférjen más autó is. A koncert után, amikor mentem haza, elfogott egy érzés, hogy megnézzem az autómat, minden rendben van-e vele. Ekkor vettem észre, hogy meghúzták a kocsit. Elsőként azt néztem meg, hogy esetleg a vétkes hagyott-e valamilyen elérhetőséget, de sajnos nem találtam semmit 

– számolt be Reni az esetről. Az énekesnő végül kihívta a zsarukat, akik nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.

– Miután felvették a jegyzőkönyvet, láttunk a szomszéd házon egy kamerát, úgyhogy remélem felvette, ami történt. Akkor hamar meglesz a másik sofőr, de hiszek az emberekben, és bízom benne, hogy csak nem vette észre, mit történt. Így remélem, hogy jelentkezni fog, és minden megoldódik – fűzte hozzá.

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

“Úgy néz ki, mint egy kaki emoji”– durván beszóltak a világhírű énekesnek

/p>