Hirdetés 

Úgy tűnik, egyre mélyül a szakadék Berki Krisztián édesanyja és felesége, Mazsi között -írta a Bors.

Mayer Júlia komoly vádakkal illette Mazsit, szerinte nem megfelelően gyászolja a férjét. Szerinte, ha ez olyan nagy szerelem volt, akkor nem kellett volna heti rendszerességgel ide-oda költözni. Úgy fogalmazott, már régóta nem volt jó a kapcsolat Krisztián és Mazsi között, elmondása szerinte a fia halálához a feleségével való sok konfliktus vezetett.

„Szerinte abból adódott, hogy a menye nem volt házias” – hangzott el a riportban.

Azt mondta nekem Krisztián:

“ilyen nő nekem nem kell”, aki nem tud maga körül rendet rakni. Állandóan bejárónő kell, meg takarítónő kell, meg vasalónő kell… Semmit nem csinál, se nem főz, se nem mos… Ebéd? Ebéd? Hát olyat nem ismer.”

Mazsi mély szomorúsággal és megdöbbenéssel hallgatta anyósa szavait. Elmondta, többször is kerete Júliát, mindig szívesen látta az otthonában, de úgy érzi, amiatt haragszik rá, mert megkérte, ne nyilatkozzon Krisztiánról, hagyják őt békében nyugodni.

„Azt gondolom, hogy az anyósom pontosan tudja, a fia miért halt meg, és nem hiszem, hogy ennek az oka én lennék. ”

Minezek után a Bors felhívta Berki Mazsit, aki a lapnak a következőket mondta:

Nagy levegőt kell vegyek, mielőtt bármit is mondok… Mert nem érdekem a háborúskodás – kezdte Mazsi 

– Legyen elég annyi, hogy nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt részemről, hogy visszahoztam Krisztián édesanyját az életünkbe. Mert én hoztam vissza őt, előtte már évtizedek óta nem voltak a saját gyermekével semmilyen kapcsolatban. Krisztián nagyon hálás volt nekem ezért… Most azonban elszomorít ez az egész. Mert a volt anyósomtól ahelyett, hogy hálát és köszönetet kapnék azért, hogy a fia halála előtt újra közel kerülhettetek egymáshoz, ezt kapom.

Nem fogok belemenni a sárdobálásba, csak annyit mondok, hogy tudomásom szerint a jó nagymama nem csak minket, de a másik unokáját, Zselykét sem hívta fel már egy hónapja… 

 

Bors

EZ IS ÉRDEKES!

LL Junior: “A lány, akiért bomlok, már most megbolondít” – fotó


Hirdetés