Hirdetés 

Napok óta Gáspár Laci botrányos viselkedése tartja izgalomban az internetezőket. Az X-Faktor mentora egy szórakozóhelyen kelt ki magából, miután állítása szerint a származása miatt kezdték őt sértegetni. A hely egyik dolgozója azonban másképp emlékszik az eseményekre, és azt mondja, az énekes kezdte a balhét, mivel nem akart távozni, és többszöri felszólítás után kéretlen szavakkal illette az egyik pincérnőt.

Bárhogyan is történt, az eset hatalmas visszhangot keltett és a botrányos videót már rengetegen látták. Az ügyet most többek között azért is kapta fel a sajtó, mert napokon belül indul az RTL Klub tehetségkutató műsorának, az X-Faktornak az új évada, melynek Gáspár Laci az egyik oszlopos tagja.

A következő hetekben képernyőre kerülő adásokat még a nyáron rögzítették, így az énekest nem lehetne kivenni belőlük, de könnyen elképzelhető, hogy botrányos és minősíthetetlen viselkedése miatt az élő adásokban már nem ülhet a mentorasztal mögé. Az RTL Klub ugyanis korábban sosem hagyta szó nélkül a hasonló, balhés eseteket.


Fotó: RTL Klub
Az Éjjel – nappal Budapest szereplőjének balhéja kapcsán elhatárolódott a műsor gyártója

Bors felidézi, hogy nyár közepén – a hamarosan véget érő – Éjjel-nappal Budapest egyik szereplője, Karnics Krisztina magából kikelve, ököllel fenyegette és visítva szidta a rendőröket. Az esetről videó készült, a műsor szereplőjét előállították, a gyártócég pedig teljesen elhatárolódott Krisztina megnyilatkozásától.

Molnár Gusztávot másodszor is elküldte az RTL Klub

Nagyobb port kavart a bipoláris depresszióval és alkoholizmussal küzdő Molnár Gusztáv ügye, aki azután vesztette el munkáit, köztük az RTL Klub sorozatában játszott szerepeit is, hogy egykori párja gyermekbántalmazással vádolta.

Járai Mátét egy hónapra levették a képernyőről

Járai Máté, az RTL Reggeli műsorvezetője pedig azután került rövid időre kispadra, hogy megszegte a szerződésében foglaltakat és a produkció tudta nélkül árult el a műsor készítésével kapcsolatos információkat. Tudniillik Máté akkor azt mondta, Rácz Jenő nem volt hajlandó vele egy asztalhoz ülni korábbi viszályuk miatt.

Az RTL Klub egyelőre nem reagált ebben az ügyben, hogy Gáspár Laci mentorszéke veszélybe kerül-e a botrányos videó miatt.

Life.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Balhé! Gáspár Laci mentortársának is nekiment a forgatáson! – videó


Hirdetés