Hirdetés 

Kiadta az AWS zenekar a háromból a második olyan dalt, amit még elhunyt énekesükkel, Siklósi Örssel vettek fel – írta meg a Bors.

Egészen elképesztő a dalszövege annak a szerzeménynek, ami még Siklósi Örs tollából született, és bő másfél évvel halála után jelentette meg az AWS zenekar klip kíséretében.

Az új klip és vele a felvett ének is szó szerint hátborzongató, hiszen még akkor született, amikor Örs nem tudott a leukémiáról, sem arról, hogy meg fog halni.

A dal, ugyan alig egy napja elérhető a Youtube-on, mégis, több, mint 40 ezer megtekintést produkált, és a reakciók egybehangzóan:

„Mintha megjósolta volna saját halálát” 

– írták legtöbben.

Nem sokkal Örs betegsége előtt még nagy lemezére készült a zenekar, ekkor énekelt fel három számot, ezek közül jelent meg most másodikként az Útvesztő.

„Mikor ezen sorok íródnak, mi már túl vagyunk a dal sokszoros meghallgatásán, viszont emlékszünk mennyire nehéz volt először aztán újra és újra elővenni, hiszen akinek a hangját és üzenetét halljuk, ma már nem lehet velünk. (…) Később, a kórházban töltött idő alatt is fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy befejezze a lemez többi dalát is, hogy mikor visszatér, egyből megjelenhessenek.”

– írta Facebook bejegyzésében az AWS, amely zenekar 2018-ban képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Örs vasárnap, szeptember 4-én lenne 31 éves. Az ő emlékére lép fel az AWS ezen a napon a Budapest Parkban – írta meg a Ripost.

/p>