Hirdetés 

Mindenkinek stresszes a tanévkezdés a nyári vakáció után! Sztárjaink gyerekei is izgatottan készülnek az iskolába.

A Groovehouse énekesnője már mindent beszerzett, amire a 11 éves, hatodik osztályt kezdő lányának szüksége lehet az iskolában. Maja már várja, hogy az új tantárgyakat is megismerje és ismét találkozzon az osztálytársaival. Judy persze örömmel segít lányának az előkészületekben és a tanulásban is.

Izgalmas vele tanulni, ilyenkor rájövök, hogy mennyit felejtettem, de így felfrissítem a tudásomat. Egy-két alkalommal újat is tanulok, ilyenkor nekem is utána kell nézni, például milyen szabályok változtak. Azért örülök neki, mert frissen tart fejben is 

mesélte a Bors érdeklődésére Judy, aki lányával közösen már elkezdte bevonni borítóval Maja tankönyveit, elmondása szerint nagyon szeret ezekkel pepecselni.

– Maja idén kezdi az angol nyelvet, eddig németül tanult, és a nyáron kellett behoznia négy év anyagát. Szorgalmasan tanult és sikeresen letette a különbözeti vizsgát – fűzte hozzá büszkén az énekesnő.


Judy örömmel segít Majának a tanulásban. Az énekesnő lánya idén német helyett angol nyelvet tanul majd (Fotó: Knap Zoltán)
A mulatós királnyő Suzy és a szintén mulatóssztár Jolly közös gyermeke, Zsuzsika már a negyedik osztályt kezdte el.

Zsuzsika nagyon várta már az iskolakezdést, szeret tanulni. Eddig minden évben szín kitűnő volt és  remélem, hogy ez idén sem fog változni. Nyilván egyre nagyobb és csajosabb lesz, a tinédzser – korszak első jelei is mutatkoznak már rajta, így sokszor nem egyszerű kordában tartani őt, de a tanulás az szerencsére nála abszolút prioritás, nem kell sosem rászólnom, hogy csinálja meg a leckét, vagy tanuljunk együtt – mondta az énekesnő, aki hozzátette, hogy a rövid nyár után már az osztálytársak is hiányoztak kislányának.

– Sokat voltaunk a Balatonon, illetve a szüleimmel is sok időt töltött Zsuzsika. A rövidnek tűnő nyár végén nár egyre többször említette, hogy nagyon hiányoznak az osztálytársai.

Örülök, hogy sok barátja van, nagyon szeretik őt az osztálytársai, igazán jó természetű felnőtt lesz belőle, ebben biztos vagyok

– újságolta büszkén a sztáranyuka.

Zsuzsika alig várta már az iskolakezdést (Fotó: saját)


Hirdetés 

Erdélyi Mónika lánya, Molli már nem az a kislány, akit annak idején megismertünk. Szinte hihetetlen, de idén már a középiskolát kezdi (Fotó: Markovics Gábor)
Fésűs Nelly kisebbik lánya szintén a másodikat kezdi egy művészeti iskolában. Elza Zorka a zenei érzékét édesanyjától örökölte (Fotó. Instagram)

Bors / Reflektoronline

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

LL Junior: “A lány, akiért bomlok, már most megbolondít” – fotó

 

 


Hirdetés