Hirdetés 

Júlia asszony a Tények Pluszban adott interjú után további megdöbbentő dolgokat mesélt a Blikknek arról, miért is romlott meg a kapcsolata a kisebbik unokája anyjával, Mazsival.

– Több mint egy hónapja beszéltünk utoljára, akkor sikerült végre találkoznom az unokámmal, aki egy tündér, folyamatosan mosolygott és beszélt hozzám, persze, az ő babanyelvén. Láthatóan szeret, viszont úgy éreztem, Mazsi nem látott szívesen, ő például leszúrt azért, mert az erkélyen, messze Emmácskától, rágyújtottam – kezdte Júlia, aki szerint Mazsi és fia utóbbi a halála előtt szinte folyamatosan vitatkoztak.

Pokollá tette a fiam életét az utolsó két évben. Követelőzni azt tudott, de nem főzött, nem takarított. A fiam arra jó volt neki, hogy évente négyszer külföldre vigye. Kérdem én, ha valakit annyira szeretek, akkor miért költözöm el tőle hetente kétszer? Ez állandó harc kettejük között, amit az a nő generált, mindenkit tönkretenne, mindenkit megviselne lelkileg

-sóhajtott Berki édesanyja, aki erősen kritizálta Berki Mazsi viselkedését, szerinte ugyanis a Dancing with the Stars versenyzőjének gyásza nem őszinte.

Aki tényleg, komolyan gyászol, az nem nyaralgat Balin, vagy utána Siófokon, ahol egyébként egy pasival volt, nem jár-kel rihegve-röhögve ide-oda, nem flörtölget egy buliban valami tévéssel, és nem megy el táncikálni a tévébe – jelentette ki la Blikknek az édesanya, aki azt is elárulta, a TV2-nek adott interjú után Mazsi felhívta és valósággal sokkolta a szavaival.


Blikk

kiemelt kép: Life Tv

EZ IS ÉRDEKES!

“Amíg élek, hálás leszek neki” – VV Anett visszatért Siklósra és megtalálta megmentőjét


Hirdetés