Hirdetés 

Vasvári Vivien átverés áldozata lett, ugyanis egy nyirokmasszázzsal foglalkozó nőhöz jelentkezett be, aki később lelépett a pénzével. Erről most az Instagram-oldalán számolt be a követőinek, majd felhívta a figyelmüket arra, mire figyeljenek az ilyesféle szolgáltatásoknál annak érdekében, hogy elkerüljék a bajt.

Vasvári Vivien legtöbbször az utazásairól, szépségápolásról, a gyerekeiről vagy magáról tölt fel képeket és videókat az Instagram-oldalára, melyen már több, mint 767 ezren követik, így ez egyik legfelkapottabb “sztáranyukának” számít itthon.

Bár sokan belevaló, talpraesett édesanyaként ismerik, vele is megtörténhet, hogy átverik. Ezúttal követői figyelmét hívta fel egy csalóra, akivel már neki is dolga akadt és lelépett a pénzével. A 24 óráig elérhető Instagram-történetében számolt be a részletekről.

“Azért jelentkeztem be most hozzátok, mert este a Tényekben lesz velem interjú, ahol arról fogunk beszélni, hogy van egy nyirokmasszázzsal foglalkozó hölgy, aki rengeteg embert megkárosított anyagilag. Én hiszem, hogy ez az interjú el fog jutni mindenkihez, hogy a jövőben felismerjétek ezt a hölgyet és soha ne menjetek hozzá! Soha, semmilyen formában ne adjatok se kölcsön és ne fizessetek előre semmilyen szolgáltatásért pénzt!”

– mesélte az átveréssel kapcsolatban, aztán megemlítette:

Sajnos a pénzekkel ez a hölgy mindig is lelépett, és most rengeteg ember azzal küzd, hogy hogyan szerezze vissza azt a pénzt, amivel őket megkárosította. Ha esetleg valaki tud konkrétumot, hogy mivel lehetne előre jutni ebben a témában, akkor szívesen fogadom és mindenben segítelek benneteket! – biztosította a támogatásáról a követőit Vivi.


Indirekt

kiemelt kép: Blikk

EZ IS ÉRDEKES!

Kellemetlen helyzetbe került, nyilvánosságra hoztak egy felvételt Szegedi Fecsó párjáról


Hirdetés