Hirdetés 

Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatójának vadonatúj évada most szombaton debütált az RTL Klubon. Tehetségekből ezúttal sem volt hiány, de persze most is akadtak olyanok, akik mosolyt csaltak a mentorok és a nézők arcára.

Szabó Zoltán, vagyis RapMan lépett először a színpadra. A mentorokról írt dalával egyből meghozta a bulihangulatot a stúdióban, ráadásul az X-Faktor új női mentorát is levette a lábáról a róla szóló sorokkal:

A zsűritagokhoz is érkezett egy új versenyző, az őzike tekintetű Erika hercegnő

A 18 éves Helfy Alexa egy Lizzo dallal érkezett a Válogató színpadára, és már az első sor után teljesen lehengerelte a mentorokat. Erika alig találta a szavakat a lány produkciója után:

Olyan Élő show-s, hogy leszakad a plafon. Ez a született tehetség!

Erikához egyébként rengeteg hódoló érkezett. Csak úgy hemzsegtek a mindenre elszánt férfiak, akik nemcsak a hangjukkal, hanem ajándékokkal is készültek, hogy az ujjuk köré csavarják az X-Faktor női mentorát. A 15 éves Lévai Dávidot a korkülönbség sem tántorította el, mindent megtett, hogy levegye a lábáról Erikát.

Zueva Ekaterina, orosz szárzamású versenyző az X-Faktor női mentorának dalával érkezett a Válogatóra. A mindent elsöprő produkció után Erika felszaladt a színpadra, és a karjaiba zárta a versenyzőt. Mikor később Laci a dal mondanivalójáról kérdezte mentortársát, Erika kendőzetlenül bevallotta, milyen fájdalmas érzelmek ihlették a szöveget:

Nekem nem volt könnyű sorsom.

A megható pillanatok után a sokak által kedvelt mulatós műfaj vette át szerepet az X-Faktor színpadán. Kis Grófo unoköccse, Kovács Péter keményen gyakorolt a Válogatóra: egészen hajnalig énekelt a kocsmában. Buzgósága azonban nem hozta meg a kívánt eredményt, ugyanis szerencsétlenségére teljesen elment a hangja. A mentorok sírva nevettek a produkciója hallatán:

Olyan voltál, mint egy gégegyulladásos Donald kacsa.

kiemelt kép: RTL
EZ IS ÉRDEKES!

Itt a milliárdos vállalkozások listája – Mészáros Lőrincet letaszították az első helyről!

 

/p>